Με ενθουσιασμό και ανυπομονησία για την πρεμιέρα ο ΑΣ Καρδίτσας!

Μία και σήμερα μετρά ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ για να ξεκινήσει το δεύτερο διαδοχικό του ταξίδι στην Α2!

Η ομάδα της Καρδίτσας προσθέτει τις τελευταίες «πινελιές» τακτικής και πνευματικής προετοιμασίας για το ματς του Σαββάτου (6/10) με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ευελπιστώντας ότι μαζί με την υποστήριξη του κοινού του θα φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα και θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις στης στο πρωτάθλημα!

Οι Κυανόλευκοι στηρίζουν πολλά φέτος στην εμπειρία και το ισορροπημένο ρόστερ που διαθέτουν, φτάνει αυτά να φανούν και στο παρκέ, καθώς κάθε ξεκίνημα καθορίζει πολλά για τη συνέχεια και σίγουρα είναι ικανό να διαμορφώσει ψυχολογία και αγωνιστικότητα που θα κατευθύνει την ομάδα της πόλης προς την επίτευξη του στόχου της.

Ένα καλό ξεκίνημα, λοιπόν, είναι το ζητούμενο στον ΑΣΚ που θα βρει απέναντί του τον Κόροιβο, ομάδα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Basketleague και με το υλικό που διαθέτει, σίγουρα έχει τα φόντα να διεκδικήσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, ανάμεσα σε δυνατούς, φυσικά, ανταγωνιστές.

Ο ΑΣΚ πήρε μία γεύση από την ομάδα της Αμαλιάδας στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου που ηττήθηκε στην εκπνοή με καλάθι του Λετονού «άσσου», Τομς Λεϊμάνις, ενός ολοκληρωμένου pointguard που έχουν στις τάξεις τους οι Ηλιώτες, ο οποίος, πάντως, δεν είναι ο μόνος στο πολύ καλό ρόστερ τους. Ο σέντερ Γιώργος Τσιάκος και ο δυναμικός φόργουορντ Δημήτρης Χείλαρης αποτελούν παίχτες με ποιότητα και σίγουρα πρόκειται για ένα ντέρμπι, το οποίο ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του έχουν αξιολογήσει και συνεχώς εφιστούν την προσοχή στους παίχτες τους.

Η αγωνιστική κατάσταση του ΑΣΚ συνεχώς αποκτά καλύτερο ρυθμό και η τελευταία προσθήκη του Θόδωρου Καρρά στη ρακέτα, δείχνει ότι πρόκειται για παίχτη ικανό να βοηθήσει στη front line.

Το θετικό είναι ότι οι Καρδιτσιώτες διαθέτουν «λευκό» απουσιολόγιο και ένα έμψυχο υλικό 13 παιχτών με μεγάλη αγωνιστική ισορροπία που το κοινό της πόλης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και να εμψυχώσει το Σάββατο.

Την Τετάρτη (3/10) η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της με ένα οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης, όπου το τεχνικό τιμ δοκίμασε σχήματα και προέβη σε αλλεπάλληλες αλλαγές ενδιάμεσα για να δει τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει πρεμιέρας.

Απομένει η σημερινή (4/10) προπόνηση και η αυριανή (5/10) ώστε οι παίχτες να εμπεδώσουν και τις τελευταίες οδηγίες και να παρουσιάσει το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας.

Μέσα στο εξαίσιο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, η διοίκηση του ΑΣΚ φροντίζει αυτό να ενισχυθεί και έτσι απόψε το βράδυ, οι ιθύνοντες του Συλλόγου, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές θα δειπνήσουν οικογενειακά.