Με ενδιαφέρον η 1η αγωνιστική του Backgammon στην Καρδίτσα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/11 στο καφενείο «Λαμπρούκος» η 1η aγωνιστική του 1ου πρωταθλήματος backgammon υπό την αιγίδα του επίσημου πλέον σωματείου «Σύγχρονο Αγωνιστικό Τάβλι – Όμιλος Καρδίτσας».

tavli-proti nikhths groutsos

Μεγάλος νικητής ο Τρικαλινός Χρήστος Γρούτσος με 4 άνετες νίκες τους 4 γύρους. Ο Τρικαλινός γιατρός, που κοσμεί τον όμιλό μας, υπήρξε πρωταθλητής Ευρώπης (2009) διαδικτυακός πρωταθλητής Ελλάδος (2013) και πάντα πλασάρεται ψηλά στο πανελλαδικό πρωτάθλημα.

Από κοντά η επίσης Τρικαλινή Βιβή Σκριμπώνη, ο περσινός νικητής της κανονικής περιόδου, Γιώργος Λίτσιος, και ο ιδιόκτητης του καφενείου, Ηλίας Ελευθερίου, με 3 νίκες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 20/11 και περιμένουμε τους φίλους του τάβλι να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ομίλου μας.

Για πληροφορίες, εγγραφών, συμμετοχής, κανονισμών κλπ, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6994390080, 6936129219.

Μπορείτε ακόμη να ανατρέχετε στον σχετικό μας λογαριασμό στο Facebook: www.facebook.com/tavli.karditsa.backgammon όπου υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λοιπές πληροφορίες, καθώς και σ’ αυτούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας www.bgfed.gr/, www.facebook.com/greekbackgammon

Επίσης μπορείτε να αποστέλνεται τις οποιεσδήποτε παρατηρήσεις – απορίες σας στο E-mail: tavlikarditsa@ gmail.com

ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ.