Με ΕΑΛ για το αήττητο και τον…μισό τίτλο ο ΣΠΑΚ!

Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας θα αναμετρηθεί αύριο (27/1) Σάββατο ο ΣΠΑΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος είναι η ΕΑΛ, η οποία θα επιδιώξει να κάνει μια έκπληξη και να μπει σε τροχιά πρωτιάς, απέναντι στο αδιαφιλονίκητο φαβορί που δεν είναι άλλο από την ομάδα του Φώτη Αλεξίου.

Οι «Τρικολόρε» μπαίνουν με 7×7 στο β’ γύρο και αντιμετωπίζουν μία ομάδα που ακολουθεί στη βαθμολογία, έχοντας ωστόσο κερδίσει  στην έδρα της με 0-3 σετ, με το μηδέν παθητικό να συνεχίζεται με επιτυχία.

Ο στόχος είναι ένα τρίποντο που θα διαλύσει κάθε ελπίδα της Λαρισαϊκής ομάδας για πρωτιά και μπροστά στο κοινό του ο ΣΠΑΚ θέλει να δώσει άλλη μια παράσταση και να προχωρήσει σε μία επίδειξη δύναμης, πρώτα για την ουσία και έπειτα για το θέαμα.

Ο ανταγωνισμός δε βοηθά τον ΣΠΑΚ να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο από τους αντιπάλους του παρά μόνο από τις προπονήσεις που διενεργεί ο ίδιος και κάποια διαστήματα αντίστασης που συναντά στα ματς και αύριο πιστεύεται ότι αυτή θα είναι αισθητά μεγαλύτερη.

Γι’αυτό ο Φώτης Αλεξίου επιθυμεί να δει τον καλό εαυτό τον παιχτών τους σε αυτό το ματς, να μην υπάρξει χαλάρωση και να μη δοθούν δικαιώματα για αμφισβήτηση.

Το καλό είναι ότι απουσίες δεν υπάρχουν και ο ΣΠΑΚ θα παραταχθεί πλήρης, σε ένα παιχνίδι που θέλει και τη στήριξη του κοινού του.

Η αναμέτρηση ορίστηκε για το Σάββατο (27/1) στο κλειστό της Καρδίτσας και ώρα 20:30.