Με διανυκτέρευση στα Γρεβενά οι Μικτές Κ14 & Κ16 της ΕΠΣΚ! Τα ονόματα της αποστολής

Ανακοινώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν τις αποστολές των Μικτών ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Καρδίτσας, οι οποίες μεθαύριο (21/11) θα αγωνιστούν στο γήπεδο ΕΠΣ Γρεβενών με τις αντίστοιχες της ομώνυμης Ένωσης για τη 2η αγωνιστική στον  6ο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι αποστολές, μάλιστα, θα διανυκτερεύσουν αύριο (20/11) Τρίτη σε ξενοδοχείο των Γρεβενών, πριν τις αναμετρήσεις της Τετάρτης.

Αναλυτικά:

Η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ανακοινώνει ότι οι αποστολές των  Μικτών Ομάδων Κ-16 και Κ-14 θα αναχωρήσουν  την Τρίτη 20-11-2018 και ώρα 16:00 για τα Γρεβενά, όπου και θα καταλύσουν στο Ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

Από τον Ενωσιακό Προπονητή κ. Γκαβογιάννη Κων/νο καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της Ομάδας Κ-16, την Τρίτη   20-11-2018 και ώρα 15:30, στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Καρδίτσας (συνοικία Αγίου Νικολάου).

ΓKANTHΣ IΩANNHΣ

ΛAIOΣ ΘΩMAΣ

AΠOΣTOΛOΠOYΛOΣ AΘANAΣIOΣ

ΞHPOΣ ΓEΩPΓIOΣ

EYΘYMIOY EYAΓΓEΛOΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΖΑΓΓΟΣ ΗΛΙΑΣ

MΠETΣIOΣ ΠANAΓIΩTHΣ

ΠIΛATOΣ ΓEΩPΓIOΣ

KOΛOKYΘAΣ ΘΩMAΣ

ZAΓΓOΣ ΠANAΓIΩTHΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

KOYΛΠAΣ XPHΣTOΣ

KΩΣTOΠOYΛOΣ ΣΩTHPIOΣ

KAPAΓIANNHΣ ΘEOΔΩPOΣ

ΓPABBANHΣ ΓEΩPΓIOΣ

ΤAPATΣAΛOΣ IΩANNHΣ

Από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Κατσιαβριά Θωμά καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της Ομάδας  Κ-14 την  Τρίτη  20-11-2018 και ώρα 15:30  στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Καρδίτσας (συνοικία Αγίου Νικολάου).

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ   ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΟΥΛΙΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΣ

ΜΗΤΣΙΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΦΩΤΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΤΑΜΟΣ  ΜΑΝΟΣ

ΛΥΡΙΤΣΗΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΣΑΧΜΑΤΙΩΤΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΙΓΚΑΣ  ΗΛΙΑΣ

ΜΟΡΦΑΚΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΡΑΦΑΗΛ

ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΤΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΑΡΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΛΙΑΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΛΙΑΦΑΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί τους τα ποδοσφαιρικά τους υποδήματα, επικαλαμίδες και το Δελτίο Ατομικών Στοιχείων Ποδοσφαιριστή.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος  της Ένωσης κ. Λάμπρου Γεώργιος, ο Ταμίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Παπαδάκος Πέτρος και η φροντιστής της ομάδας κ. Μανίκα Πόπη.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΓΗΠ: ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Κ-14   12:30

Κ-16  14:30