Με δέλεαρ τη…μισή ντουζίνα νίκες ο Απόλλων Μακρυχωρίου

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου μπήκε στη σεζόν όπως κινήθηκε οργανωτικά από το καλοκαίρι έως τώρα: Εντυπωσιακά!

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη έχει…καπαρώσει την κορυφή με εντυπωσιακές επιδόσεις σε επίθεση και άμυνα, με το 5×5 να της δίνει το δικαίωμα διεύρυνσης του απόλυτου σερί, στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων της.

18 γκολ υπέρ, 2 κατά και ποδόσφαιρο που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά το επίπεδο της Α’ Ερασιτεχνικής, ό,τι δηλαδή στόχευε ο έμπειρος προπονητής με τη διοίκηση στο φετινό σχεδιασμό.

Ο Απόλλων καταφέρνει και επικρατεί με πειστικό τρόπο έως τώρα στη σεζόν και αυτό είναι το μεγαλύτερό του παράσημο, μιας και δε δίνει υποψία…ελπίδας στον αντίπαλο ότι θα διεκδικήσει αποτέλεσμα ή θα…πάει το ματς στα «νερά» του, υπνωτίζοντας τους Κυανόλευκους.

Στα περισσότερα ματς, αν εξαιρέσουμε αυτό της ανατροπής στο Λεοντάρι, ο πρωτοπόρος Απόλλων έχει από το 20λεπτο «καθαρίσει» τη νίκη, κάνοντας το καθήκον απέναντι σε ομάδες με μικρότερο ή μεγαλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, πριν έρθουν τα ντέρμπι κορυφής.

Ο τρόπος που επικρατεί δηλαδή η τοπική ομάδα δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια που τη φέρνει αντιμέτωπη στο Αρτεσιανό με τον Διγενή.

Πρόκειται για μία δύσκολη έξοδο απέναντι σε ομάδα όπως αυτή του  Γιάννη Ποντίκα που «ζόρισε» τη Δόξα Μητρόπολης, πήρε βαθμό από τον Ατρόμητο Παλαμά και δείχνει να βελτιώνεται αγωνιστικά παιχνίδι με το παιχνίδι.

Στο κατώφλι της έκτης διαδοχικής νίκης, ο Απόλλων προετοιμάζεται με απόλυτη συγκέντρωση και ο Βάιος Καραγιάννης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, επιθυμώντας να βγάλει εις πέρας άλλη μία εκτός έδρας αποστολή από το πρόγραμμα, μετά από αυτές σε Λεοντάρι και Καππαδοκικό.