Με Γιώργο Νταρακλίτσα στο «τιμόνι» του ο ΑΟ Καρδίτσα!

Με ένα «βαρύ» όνομα στον πάγκο του θα πορευτεί ο ΑΟ Καρδίτσα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ιστορικής ομάδας συμφώνησε με τον Γιώργο Νταρακλίτσα, ο οποίος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των Κυανόλευκων, αποτελώντας προσωπικότητα εγνωσμένης αξίας με όσα έχει πετύχει στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία αλλά και με τη φανέλα του ΑΟΚ.

Ο 50χρονος βετεράνος «κουβαλά» μία αξιόλογη καριέρα στην Α’ Εθνική καθώς από το 1989 έως το 2003 αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία με τις φανέλες του Άρη και του Ιωνικού, ενώ με την ομάδα της Νίκαιας μέτρησε παρουσίες σε τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και στο κύπελλο Ουέφα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Καρδίτσα, ενώ μετά τον Ιωνικό αγωνίστηκε σε Εθνικό, Αγία Παρασκευή αλλά και σε αρκετούς συλλόγους στο Καρδιτσιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με πιο πρόσφατους αυτούς του Ταυρωπού και του Αετού Αγίου Θεοδώρου που αποτελεί και την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει πλήρη συναίσθηση του βάρους της φανέλας των Κυανόλευκων και που έχει τον μεγάλη ποδοσφαιρική πείρα για να αναλάβει επικεφαλής του τεχνικού τιμ, στη νέα σελίδα που ανοίγει η Καρδιτσιώτικη ομάδα.