Με έδρα για τη μοναξιά της κορυφής η Νεφέλη!

Με αποφασιστικότητα προκειμένου την Κυριακή (11/11) το βράδυ να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Β2 ΕΠΣΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Νεφέλη.

Το σύνολο του Κώστα Βαγγελάκου μοιράζεται την κορυφή με τον Εθνικό ως μοναδικές ομάδες με απόλυτο νικών (4×4) και από το Καλλίθηρο θέλει στο ντέρμπι κορυφής να φτάσει στο 5×5, συνεχίζοντας ακάθεκτο την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να μετρήσουν μόνο νίκες μέχρι στιγμής, την ώρα που οδεύουν αλώβητοι από ντέρμπι σε ντέρμπι. Αυτό φιλοδοξούν να κάνουν και μεθαύριο, απέναντι σε αντίπαλο νεανικό και ταλαντούχο, με εντυπωσιακές επιδόσεις σε επίθεση και άμυνα.

Η Νεφέλη δεν πτοήθηκε από κάποιες απουσίες στα προηγούμενα ματς και κατόρθωσε με χαρακτήρα και επιμονή να καταβάλει την αντίσταση ομάδων με ίδιες φιλοδοξίες στον 2ο Όμιλο, έχοντας πλήρη συναίσθηση της σημασίας του προσεχούς αγώνα.

Η έδρα παίζει το ρόλο της και σε αυτό το ματς ο Κώστας Βαγγελάκος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και τον Σωτήρη Καραγεώργο, μετρώντας «λευκό» απουσιολόγιο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε μέσα σε καλό κλίμα και με έντονη την επιθυμία για το 5ο σερί τρίποντο.