Μετ’εμποδίων οι προπονήσεις των ομάδων του Απόλλωνα

Έχουν αρχίσει ήδη οι προπονήσεις της αντρικής και γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα.

Επειδή δεν έχουν ακόμη δοθεί οι ώρες προπονήσεων στο μοναδικό κλειστό γυμναστήριο όπου η ανεπάρκεια των ωρών είναι εμφανής για όλες τις ομάδες και στο οποίο γυμνάζονται τουλάχιστον δέκα, μέχρι να παραδοθεί το καινούργιο κλειστό, θα υπάρχει πρόβλημα έστω και για στοιχειώδη προετοιμασία.

Η ανδρική ομάδα παρέμεινε στην Α2 τοπική κατηγορία και βασίζεται σε παίκτες από την υποδομή του Συλλόγου ενώ η γυναικεία ετοιμάζεται εκ νέου να διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ για την Α2 εθνική κατηγορία.

Οι προπονητές Σπύρος Παππάς και Κώστας Ναούμ προσπαθούν να καλύψουν τα κενά μέχρι να δοθούν οι ώρες, χρησιμοποιώντας τα περιφερειακά γυμναστήρια για τις ομάδες ανδρών και γυναικών.

Παράλληλα έχουν αρχίσει και οι εγγραφές στα τμήματα κοριτσιών και αγοριών από 6 έως 16 ετών. Εκτός από την γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα ο Απόλλων θα κατέβει με ομάδα νεανίδων καθώς και κορασίδων.

Όλες οι παίκτριες προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου συνεχίζοντας μια παράδοση 20 ετών στο γυναικείο μπάσκετ. Υπεύθυνοι στα τμήματα γυναικών είναι η Νάγια Μαγουλιώτη, η Δήμητρα Χαβαλέ και η Ιουλία Χαρίση με τεχνικό σύμβουλο τον Κώστα Ναούμ.

Στα τμήματα των αγοριών ο Σπύρος Παππάς με μεγάλη εμπειρία και γνώση στις υποδομές, είναι υπεύθυνος στην αντρική ομάδα και στις ακαδημίες των αγοριών με άμεσους συνεργάτες του τον Γιάννη Παππά και Κώστα Ναούμ.

Όλοι είναι καθηγητές Φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Για όσους γονείς θέλουν να γράψουν τα παιδιά τους στον Απόλλωνα μπορούν να επικοινωνούν με τους προπονητές:

Σπύρο Παππά 6974437579
Κώστα Ναούμ 6987672595
Νάγια Μαγουλιώτη 6977824788
Δήμητρα Χαβαλέ 6977550710

ή να προσέρχονται για εγγραφή τις εξής μέρες και ώρες:

Κλειστό τετάρτου γυμνασίου Τετάρτη 7-8 και Σάββατο 3-5, κλειστό πρώτου δημοτικού Κυριακή 6-8.