Μεταγραφές…αν και εφόσον στην ΑΣΑ!

Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει για την Αναγέννηση και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που μόλις ξεκίνησε.

Η αποδέσμευση του Φώτη Κισκαμπάνη και το διαφαινόμενο «διαζύγιο» με τον Στέλιο Ποζατζίδη έχουν δημιουργήσει κενά στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα, έστω και αν αγωνιστικά οι Κιτρινόμαυροι δεν το έχουν «πληρώσει» (στα εντός έδρας ματς με ΟΦΗ, Σπάρτη που απουσίασε ο 35χρονος αμυντικός, η Αναγέννηση πήρε τέσσερις βαθμούς δίχως να δεχτεί γκολ, ενώ στο ματς που απουσίασαν αμφότεροι στις Σέρρες, οι Καρδιτσιώτες επέστρεψαν με τον πρώτο βαθμό εκτός έδρας).

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες απώλειες δε χρειάζονται αναπλήρωση και έτσι στην Αναγέννηση κοιτάζουν και για να ενισχυθούν ώστε να «θωρακίσουν» την πολύ καλή πορεία τους και να διεκπεραιώσουν έναν «μαραθώνιο» που υπολείπεται 24 αγωνιστικές ακόμη.

Προτεραιότητα της ομάδας, ωστόσο είναι η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που ήδη δρομολογούνται και μερικές εξ’αυτών έχουν υλοποιηθεί. Αυτές είναι ως προς το ΙΚΑ και την Εφορία, όπου οι οφειλές έχουν αποπληρωθεί και έτσι η ομάδα έχει αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ το προηγούμενο διάστημα καταβλήθηκαν χρήματα σε λειτουργικές της ανάγκες (σίτιση, στέγαση, ναύλωση λεωφορείων κ.α.).

Το επόμενο βήμα είναι η καταβολή μισθοδοσίας στο αγωνιστικό τμήμα και έπειτα θα γίνουν οι κινήσεις για απόκτηση ποδοσφαιριστών, χωρίς ακόμη να υπάρχουν εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.