Μεγάλη επιστροφή του Σάκη Ντερέκα στον ΑΟ Ζαϊμίου!

Μια εξαιρετική λύση για την επιθετική του γραμμή απέκτησε ο ΑΟ Ζαϊμίου και μάλιστα συνδυάζοντάς την με εντοπιότητα!

Ο Σάκης Ντερέκας θα ξαναφορέσει την πορτοκαλί φανέλα, επιστρέφοντας μετά από 10 χρόνια στην ομάδα του Θύμιου Πλακιά!

Ο έμπειρος επιθετικός που είχε συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε ο ΑΟΖ να ανέλθει στη Β’ Ερασιτεχνική στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, είχε μεταβεί στον γειτονικό Αετό Καλλιφωνίου, με τον οποίο κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ της Β’ ΕΠΣΚ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο σκόραρε 8 φορές στο πρωτάθλημα της Β1 Ερασιτεχνικής (7 στην κανονική διάρκεια και 1 στα πλέι-οφ), όντας η αιχμή του δόρατος για τον Αετό στις πρωταγωνιστικές του πορείες σε αυτό το διάστημα!

Ο Ντερέκας έχει επίσης αγωνιστεί σε Ασπίδα Κρύας Βρύσης (Α1 και Β’ ΕΠΣΚ) και τον Πάμισσο Καλογραιανών (Α’ ΕΠΣΚ) και πλέον θα αποτελεί μία ακόμη ποιοτική μονάδα στην προσπάθεια του ΑΟ Ζαϊμίου να πρωταγωνιστήσει και να αλλάξει κατηγορία.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ζαϊμίου:

«Η μεγάλη επιστροφή!!!!

Υπηρέτησε πιστά και με αυταπάρνηση τον ΑΟΖ μέχρι η ομάδα να διαλυθεί για 10 χρόνια…συνέβαλε τα μέγιστα παλαιότερα ώστε να αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΖ (από Γ’ στην Β’ ΕΠΣΚ, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ)…δεν θα μπορούσε λοιπόν τώρα που η ομάδα πατάει σε γερές βάσεις να μην επιστρέψει ‘ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ’

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμα μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟΖ!!!

Πρόκειται για τον Αθανάσιο Ντερεκα, 31 χρονών, σέντερ φορ που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνίζεται και σαν εξτρέμ. Ο Ντερέκας τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αετό Καλλιφωνίου που τον οδήγησε τις δυο τελευταίες χρονιές στην συμμετοχή στα play off για την άνοδο στην Α1 ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ασπίδα Κρύας Βρύσης σε Β’ και Α1 κατηγορία και Πάμισσο Καλογριανών στην Α’ ΕΠΣΚ!

Ακόμα ένα όπλο προστίθεται λοιπόν στην φαρέτρα του κόουτς Πλακιά που αναμένεται να του λύσει τα χέρια στο επιθετικό κομμάτι!

Καλωσόρισες σπίτι σου φίλε!!!!
Υγεία και πολλά γκολ με την φανέλα του ΑΟΖ!!!!»