Ματς με στόχο τη διασκέδαση και την εκμάθηση για τα Τζούνιορ τμήματα Τιτάνων και Ολυμπιακού Καρδίτσας

Με εποικοδομητικό τρόπο που περιλάμβανε δράση και άθληση φρόντισαν να περάσουν το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου τα τμήματα υποδομής των Τιτάνων Παλαμά και του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

Οι αθλητές Τζούνιορ των δύο Συλλόγων (ηλικίες 2009-10-11) συναντήθηκαν στο κλειστό του Παλαμά για φιλικά παιχνίδια με μεγάλη διάθεση και όρεξη για αθλητισμό και μπάσκετ.

Σκοπός αυτών των αγώνων είναι καθαρά και μόνο η διασκέδαση, μέσω της οποίας οι λιλιπούτειοι καλαθοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ικανότητα για συνεργασία με τους συμπαίκτες, παρατήρηση του χώρου, αίσθηση χρόνου για αλλαγή θέσεων κατά την διάρκεια του ματς και να απολαύσουν το μπάσκετ.

Φυσικά οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών βρέθηκαν στην κερκίδα για να καμαρώσουν τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα και «βάζουν καλάθια» στη δημιουργικότητα, την ψυχραιμία, την πειθαρχία, τη συνέπεια, την εξωαγωνιστική συμπεριφορά, την εμφάνιση, τη σεμνότητα, την υπακοή στους κανόνες λειτουργίας της ομάδας και αρκετών ακόμη αρετών που μπορούν να εισπράξουν.

Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας και προσωπικά ο προπονητής Τάκης Καλογριανίτης ευχαριστεί τους Τιτάνες Παλαμά και τον υπεύθυνο προπονητή Παναγιώτη Καραμίτζιο για τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή των φιλικών αυτών αναμετρήσεων.