Ματς-πρόκληση με τον ΠΑΟΚ για τις Ελπίδες!

Με την εξ’αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής συνεχίζουν…στο «κόκκινο» τις υποχρεώσεις τους στην Α’ Εθνική Γυναικών οι Ελπίδες.

Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδος θα φιλοξενήσουν το -για πολλούς- φαβορί και φέτος για τον τίτλο, φιλοδοξώντας να του βάλουν δύσκολα, αφού γνωρίζουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος στην προσπάθειά του να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Ο αγώνας έχει αναβληθεί δύο φορές μέχρι σήμερα και αύριο (30/1, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων ορίστηκε για τρίτη και τελευταία φορά, αφού προηγουμένως δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες, πρώτα στις 18 Νοεμβρίου και έπειτα στις 9 Ιανουαρίου.

Η αποστολή της τοπικής ομάδας ίσως είναι πιο δύσκολη απ’ό,τι τα προηγούμενα χρόνια αλλά οι Ελπίδες έχουν αποδείξει ότι η παρουσία τους μέσα στη δεκαετία που διανύουμε στο υψηλότερο επίπεδο του Γυναικείου ποδοσφαίρου, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους δίνει μία πιο «βαριά» φανέλα.

Όπως κάθε νέα αρχή, άλλωστε και προκειμένου να έρθουν αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, απαιτούνται βαθείς τομές και γενναίες αποφάσεις, με τις Ελπίδες να ανανεώνουν το ρόστερ τους, να δίνουν μεγάλη έμφαση στις νεαρές αθλήτριες και να επενδύουν στην εμπειρία αρκετών γηγενών που γνωρίζουν το βάρος του ονόματος.

Έτσι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι Ελπίδες χρειάζεται να βγάλουν ενθουσιασμό, αυταπάρνηση και μαχητικό αγωνιστικό πρόσωπο για να πετύχουν κάτι καλό, έχοντας έως τώρα εννέα βαθμούς σε εννέα ματς.

Από τη μεγάλη διακοπή λόγω καιρικών συνθηκών και υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οι Ελπίδες πέρασαν στην έντονη αγωνιστική δραστηριότητα και αύριο (30/1) θα δώσουν το τρίτο τους ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας και μάλιστα συνεχίζοντας σε πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων.

Η θέληση για μία αξιόλογη εμφάνιση είναι έκδηλη στο Καρδιτσιώτικο «στρατόπεδο», την ώρα που η παρουσία του κόσμου θα λειτουργήσει ευεργετικά, τόσο για την εμψύχωση όσο και ως αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά από τη στιγμή που αναμένεται σίγουρα παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων, το κοινό της πόλης θα πρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον και τη στήριξή του σε αυτή την προσπάθεια.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με τον Τάκη Κουτσονάσιο να έχει όλες τις ποδοσφαιρίστριες διαθέσιμες.

Η αναμέτρηση ορίστηκε για την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων και διαιτητές θα είναι ο Αδάμος Κουκούλης της ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Γρηγόριο Δεδικούση, Χρήστο Καραγιάννη από την ίδια Ένωση.