Μαζί Ατρόμητος Παλαμά – DUST+CREAM!

Μια συνεργασία που αποδεικνύει την αποδοτικότητα του προγράμματος, την σημαντική επιστροφή της επένδυσης των χορηγών και την αξία της ομάδας είναι έτοιμος να κλείσει ο Ατρόμητος.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Παλαμά είναι στο τελικό στάδιο επαφών και συζητήσεων με την αναγνωρισμένη ελληνική αλυσίδα προϊόντων ομορφιάς DUST+CREAM, η οποία αναμένεται να είναι ένας από τους βασικότερους χορηγούς για την προσεχή σεζόν και να δώσε ιδιαίτερη δυναμική στους «Πράσινους».

Τα τελευταία 5 χρόνια το δίκτυο καταστημάτων DUST+CREAM αναπτύσσεται σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας οικονομικά και ταυτόχρονα ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις. Η αλυσίδα αριθμεί σήμερα 58 καταστήματα (πρόσφατα και στην Καρδίτσα) και απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους.

Η γκάμα προϊόντων της DUST+CREAM περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών, κρέμες προσώπου και σώματος, είδη προσωπικής περιποίησης, αξεσουάρ και αρώματα. Στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, η DUST+CREAM διαθέτει ειδικό τμήμα ποιοτικού ελέγχου και ανάπτυξης νέων προϊόντων, το οποίο στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ υψηλή ποιότητα, ανταγωνιζόμενη μεγάλες πολυεθνικές μάρκες.

Παράλληλα, το ευχάριστο περιβάλλον και οι εξατομικευμένες προτάσεις ομορφιάς εντός των καταστημάτων, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία!