«Μίλησε» ο κόσμος της ΑΣΑ στις Καμινάδες!

Μία νίκη σε τοπικό ντέρμπι, έστω και αν πρόκειται για το κύπελλο ΕΠΣΚ και οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μιας κατηγορίας, είναι πάντοτε τονωτική για το γόητρο και η Αναγέννηση κατάφερε να την πετύχει κόντρα στον ΑΟΚ σε ένα ιδανικό χρονικό σημείο, αφού ήρθε πριν την πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Μπορεί η ΑΣΑ να φέτος να διαθέτει ένα ολοκαίνουριο και νεανικό ρόστερ, όμως αυτό που την κάνει και φέτος να ξεχωρίζει είναι ο κόσμος της. Η δυναμική της ανέκαθεν πήγασε από τους φιλάθλους της, ανεξαρτήτως στόχων, κατηγορίας και επιτυχιών και αυτό αποδείχτηκε σήμερα (25/9) στο γήπεδο των Καμινάδων όπου ο κόσμος της τραγουδούσε ασταμάτητα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος της φανέλας και ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Η λαοφιλής ομάδα της πόλης αναμφίβολα αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο για την περιοχή και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτός που θα  την κρατήσει ζωντανή είναι ο κόσμος της.

Η επιτυχία αυτή τη στιγμή δε θα είναι η Αναγέννηση να διαγράψει κάποια πρωταγωνιστική πορεία αλλά να δώσει σε αυτά τα παιδιά το ερέθισμα να παλέψουν για έναν ιστορικό Σύλλογο και να διαφυλάξουν τη διαδρομή του μεταλαμπαδεύοντας και στις νέες γενιές την Κιτρινόμαυρη ιδέα.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους οργανωμένους Ultras Gate 3 με το αγωνιστικό τμήμα να τραγουδούν μαζί σε ένα σκηνικό που καθιερώθηκε και πλέον αποτυπώνει τον άρρηκτο σύνδεσμο των όσων αναφέρουμε παραπάνω, για τη συνέχιση της ιστορίας και τη σημασία των φιλάθλων σε  αυτή την προσπάθεια: