Μία νίκη μακριά από τη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι Έφηβοι του ΣΠΑΚ!

Κοντά στη συμμετοχή του στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων βρίσκεται ο ΣΠΑΚ, αφού, μετά τη νίκη μέσα στη Λάρισα επί της ΑΕΛ είναι μία «ανάσα» από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ!

Η ομάδα του Τάσου Παπαγεωργίου έλαμψε και κόντρα στους «Βυσσινί» όπου επικράτησε με 0-3 σετ και συνεχίζει μετρώντας 5×5, τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί κάποιος αντίπαλος να της αφαιρέσει έστω και ένα σετ.

Το έργο, βέβαια, αυτή τη φορά δεν ήταν και τόσο εύκολο για τους Καρδιτσιώτες, καθώς ο αντίπαλος είχε καλή εμφάνιση και δημιούργησε πίεση, γεγονός που δίνει στη νίκη των «Τρικολόρε» μεγαλύτερη αξία.

Ως φαβορί άλλωστε, ο ΣΠΑΚ γνωρίζει πως κάθε αντίπαλος αποκτά κίνητρο όταν τον αντιμετωπίζει και έτσι η τοπική ομάδα βρίσκει τον τρόπο να διαχειριστεί και αυτόν τον παράγοντα.

Πλέον, η Καρδιτσιώτικη ομάδα θα φιλοξενήσει την Αργώ Βόλου όπου με νίκη θα είναι και μαθηματικά πρώτη στην Κεντρική Ελλάδα.

Τα σετ: 19-25,21-25,17-25

ΣΠΑΚ (Τ. Παπαγεωργίου): Σφακιανάκης, Χατζατόγλου, Γεωργίου, Ντούρλιας, Ντόμπρα, Γαλάνης, Μπούσδας, Φατόλας.

ΑΕΛ (Ι. Τσιώλης – Ν. Καλαθάς): Δορδοκίδης, Βουτυρίτσας, Μωυσιάδης, Αρχοντής, Ζάγκας, Μπρούτσος, Πουλίτσης, Τριανταφύλλου, Καμβούκος, Κοσμάς, Χατζηρούφας, ΓΙαννάκος, Ευθυμιόπουλος.