Λίγα τα στηρίγματα!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

2(3,00)

Δεν ξέρει από πού να φυλαχθεί ο Παναθηναϊκός με τα προβλήματα που ανακύπτουν, τελευταίο η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις και η αφαίρεση των τριών βαθμών. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση ο Ατρόμητος, έχει και σημαντικές επιστροφές.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΠΑΛ

X(4,50)

0-0 σκορ(10,00)

Ο Σέμπλιτσι το είπε ξεκάθαρα ότι η λογική της ομάδας του θα είναι προσεκτική, με στόχο την ισοπαλία, τελευταία η ΣΠΑΛ είναι εξαιρετική ανασταλτικά και επιτρέπει ελάχιστα πράγματα στις αντιπάλους της.

ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Χ(3,50)

Το Χ είναι η ψηλότερη τιμή ενώ κατ εμέ είναι το πιο πιθανό σημείο.

ΚΑΝΤΟΛΑΟ – ΜΕΛΓΑΡ(Περού)

2(2,60)

 Δίχως περιθώρια η Μελγάρ και μάλιστα μετά την τελευταία γκέλα. Τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει και να τα δώσει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στο Ουανκάγιο.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΙΟΝ

2(3,00)

 Πολλά προβλήματα τραυματισμών η Λουκέρνη, ειδικά στην άμυνα υπάρχει σοβαρό θέμα, ενώ αναφέρονται και πολύ αμφίβολοι επομένως καλό θα είναι δούμε λίγο πριν την έναρξη την ενδεκάδα της για να πάρουμε την τελική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση η Σιόν βρίσκεται σε ανοδική φάση, τα δίνει όλα για την παραμονή και βάσει ρεπορτάζ μπορεί να χτυπήσει αποτέλεσμα απόψε.

ΣΛΑΣΚ – ΣΑΝΤΕΤΣΙΑ

2(4,50)

Ακόμα ένας τελικός για τη Σαντέτσια που μπαίνει στα πλέι-άουτ προετοιμασμένη να σκυλιάσει, ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα.

 

Mονάδες που παίχτηκαν στις τελευταίες προτάσεις:120

Κέρδος/ ζημία από τις τελευταίες προτάσεις:5

Φόρμα τις τελευταίες έξι μέρες:WLWWLW

Ταμείο: +273