Κωνσταντινόπουλος: «Σηκώνουμε κεφάλι και με τον κόσμο μας να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας»

Στη χαλαρότητα του πρώτου ημιχρόνου που στοίχισε και τα γκολ της ήττας στάθηκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος στη συνέντευξη τύπου του αγώνα της Αναγέννησης στη Σπάρτη.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Θωμά Σβαρνόπουλου από τη συνέντευξη τύπου
Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Δημήτρη Ζουλιώτη από τη συνέντευξη τύπου

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός, μίλησε για βελτιωμένη εικόνα στο β’ μέρος αλλά όχι εκείνη που θα επέτρεπε να γίνει η ανατροπή και κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στα δύο επόμενα εντός έδρας ματς που θα κρίνουν και την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω και εγώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του προπονητή, τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου που ήταν από την Καρδίτσα. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός. Σε ό, τι αφορά το παιχνίδι μπήκαμε χαλαρά και το πληρώσαμε αμέσως με δύο φάσεις. Έγιναν τα δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε να μπούμε μέσα να αντιδράσουμε με ένα γρήγορο γκολ, είχαμε την κατοχή της μπάλας, προσπαθήσαμε με ανάπτυξη από τα πλάγια και το κέντρο, είχαμε καλές στιγμές, αλλά στην ουσία δεν ήμασταν καλοί, αυτοί που έπρεπε για να κάνουμε το γκολ. Συνέχισε έτσι το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας με τον Πανσερραϊκό.

Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να δώσουμε αυτή τη μάχη, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Σπάρτη, έδειξε από την αρχή ότι ήθελε το παιχνίδι. Εμείς σηκώνουμε κεφάλι για να πάρουμε τα δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας».