Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας της ποδοσφαιρικής ΑΣΑ: «Όλοι Μαζί για την Αναγέννηση»!

Με σύνθημα «Όλοι μαζί για την Αναγέννηση» τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων της ΑΣΑ τα εισιτήρια διαρκείας για το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε μία δύσκολη και κρίσιμη νέα αρχή για τον ιστορικό Σύλλογο στη Γ’ Εθνική.

Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν φέτος προνομιακή τιμή και κυκλοφορούν σε δύο εκδόσεις προς διευκόλυνση του φίλαθλου κοινού και ανάλογα με τις ανάγκες του.

Πέραν της ελεύθερης εισόδου σε όλα τα εντός έδρας ματς της Αναγέννησης, φέτος η προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας έχει ουσιαστικό χαρακτήρα ενίσχυσης και θωράκισης της προσπάθειας, καθορίζοντας την ύπαρξη της ομάδας και τη διατήρησή της σε Εθνικές κατηγορίες, όπως επιβάλλει η υπεραιωνόβια ιστορία της.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι απο σήμερα 26\8 τίθενται στη διάθεσή τους τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας.Καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει οικονομικά τη φετινή δύσκολη,αλλά αγνή προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας,ώστε να μπορέσει να πατήσει πιο γερά στα πόδια της,Αισθανόμενοι την κρίση που μαστίζει τον τόπο μας,οι τιμές είναι πιο προσιτές από ποτέ.

ΘΥΡΑ 1,2,3 80 ευρώ
VIP 150 ευρώ.

Οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας στις θέσεις VIP και στη Θύρα 2 μπορούν να κατοχυρώσουν τις ίδιες θέσεις μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Σημεία διάθεσης τα γραφεία της ομάδας στην κεντρική πλατεία και το βιβλιοπωλείο »Σελίδες»(Χαρίτου 7).

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που θα διαφημίζονται στο πίσω μέρος των διαρκείας:
Οινοποιείο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ
Graphicart κ.Καρκαλέτσος

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!!

Με εκτίμηση

Η Διοικούσα επιτροπή
Ο Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»