Κρικέλης και Κουτέλας «πακέτο» στον Αίαντα Μαραθέας!

Με δύο ακόμη ουσιαστικές προσθήκες συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Αίας Μαραθέας!

Η ομάδα του Δημήτρη Μανασή απέκτησε από τον Άρη Καρδίτσας τους Στέφανο Κρικέλη και Πέτρο Κουτέλα, δύο λύσεις που δίνουν έξτρα δυναμική στους Ερυθρόλευκους για το β’ μισό της σεζόν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές από το καλοκαίρι του 2015 και μέχρι σήμερα, επί 3,5 χρόνια αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας από τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής, στις πρωταγωνιστικές τους προσπάθειες στη Β’ ΕΠΣΚ (2015-17) αλλά και πέρυσι στην απίστευτη επίτευξη της παραμονής μέσω των πλέι-άουτ, στην Α1 ΕΠΣΚ.

Ο Κρικέλης είναι 27 ετών, πλάγιος αμυντικός-μέσος, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ευχέρεια στις στημένες μπάλες, έχοντας εμπειρία από τον Ατρόμητο Γεωργικού, τη Δόξα Μητρόπολης στην Α’ ΕΠΣΚ και τον Εθνικό Μεσενικόλα.

Πέρυσι σκόραρε τρεις φορές στην Α1 ΕΠΣΚ για τον Άρη, ενώ φέτος, στο α’ μισό της σεζόν πρόσθεσε άλλα δύο γκολ για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Κουτέλας είναι 29 ετών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικός μέσος και προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Γεωργικού επί δύο συνεχόμενα χρόνια, του Αστροναύτη Γελάνθης και του Ολυμπιακού Χειμαδίου στη γειτονική Λάρισα.

Τη σεζόν 2017-18, πέραν των κύριων χαρακτηριστικών που τον διακρίνουν στο παιχνίδι του, συνείσφερε και με ένα γκολ  στην Α1 ΕΠΣΚ για τον Άρη Καρδίτσας.