Κρας-τεστ με Κολοσσό την Τρίτη (11/9) για τον ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Το τέταρτο φιλικό του παιχνίδι θα δώσει αύριο Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, παίρνοντας γεύση από έναν ακόμη αντίπαλο της Basketleague.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Γιάννη Τζήμα θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου, ομάδα που από τις 5 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο Μουζάκι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 18:00 στο κλειστό του Μουζακίου και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, τέσσερις ημέρες μετά το φιλικό της Καρδιτσιώτικης ομάδας με αντίπαλο τον Έσπερο  Λαμίας, όπου δοκιμάστηκαν αρκετά από όσα δουλεύονται στις προπονήσεις αλλά περισσότερο εκείνο το τεστ είχε χαρακτήρα πιο έντονης προπόνησης με απόπειρα εμπέδωσης αυτοματισμών.

Η προετοιμασία αποκτά ολοένα και πιο έντονους ρυθμούς, με προπονήσεις αποκλειστικά αφοσιωμένες πλέον στην απόκτηση εκείνης της αγωνιστικής ταυτότητας που επιθυμεί ο Γιάννης Τζήμας και οι  συνεργάτες του, προσπαθώντας να συναρμολογήσει ένα παζλ, σύμφωνα με τον καλύτερο βαθμό απόδοσης των «κομματιών» του.

Ήδη τα δυνατά φιλικά που προηγήθηκαν με την Κινέζικη Λάιονς και τον Προμηθέα Πάτρας βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση και τα στοιχεία όπως η δύναμη και η εμπειρία θα παίξουν το ρόλο τους στον φετινό ΑΣΚ, δείχνοντας ότι είναι αισθητά ενισχυμένος σε σύγκριση με την παρθενική του πορεία στην Α2 πέρυσι και εμπλουτισμένος με το know how της κατηγορίας.

Το ρόστερ έχει συγκροτηθεί παρά…έναν παίχτη, αφού η διοίκηση και τεχνικό τιμ εξετάζουν μία προσθήκη στη ρακέτα που θα δώσει αυτό που λείπει σε βάθος και ευελιξία στην ομάδα.