Κούρτογλου: «Θα καταφέρουμε πολλά με τη δουλειά και τη νοοτροπία του ΑΟ Σελλάνων»

Ο ΑΟ Σελλάνων επισημοποίησε την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου, όπως σας αποκάλυψε από το βράδυ της Τρίτης (3/7) το KarditsaSportiva.

Ο 33χρονος προπονητής βρέθηκε στην Καρδίτσα και υπέγραψε τη συμφωνία, προβαίνοντας, μάλιστα και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας του Προαστίου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον κύριο Αλέξανδρο Κούρτογλου ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Το πάθος του για δουλειά και διάκριση, καθώς και η πίστη του στις δυνατότητες του συλλόγου μας αποτελούν εχέγγυο για μία πετυχημένη πορεία.

Το Δ.Σ του Συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Από την πλευρά του ο κ. Κούρτογλου σε δήλωσή στο επίσημο site της ομάδας τόνισε:

Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε πολλά με τη δουλειά αλλά και τη νοοτροπία που έχει η ομάδα. Kάθε προπονητής θα ήθελε να δουλεύει σε τέτοιες συνθήκες . Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του ΑΟ Σελλάνων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Σελλάνων κ. Κωστής Νούσιος δήλωσε:

«Η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που θέλουμε να παρουσιάζει ο ΑΟ Σελλάνων, ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του κ. Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Ως Διοίκηση πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία του και είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία»