Κουστένης: «Για εμάς τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ο προπονητής του Αρκαδικού, Δημήτρης Κουστένης.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχε να διαχειριστεί στην αρχή της σεζόν η ομάδα του, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες του που διαχειρίστηκαν -μεταξύ άλλων- και το ψυχολογικό βάρος για να φτάσουν στο πρώτο ροζ φύλλο, ενώ για τη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «για εμάς τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά:

«Οπωσδήποτε με την νίκη αυτή έφυγε ένα άγχος από τα παιδιά. Στα πρώτα 4 παιχνίδια είχαμε δύο ήττες στο καλάθι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μας για την τρομερή διάθεση και την αυταπάρνηση που έδειξαν παρά το ψυχολογικό βάρος που υπήρχε από τα αρνητικά αποτελέσματα.

Θέλω επίσης να πω κάτι και να αποκαταστήσω κάτι για τους παίχτες μου. Αναφορικά με 0-4 είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Όταν παίζεις μέσα στο Περιστέρι η και στο Μαρούσι δεν είναι εύκολο. Την νίκη αυτή θα την χαρούμε γιατί την αξίζει όλος ο οργανισμός εδώ που λέγεται Αρκαδικός και από Δευτέρα να κεφάλια και πάλι μέσα για τον επόμενο αγώνα.

Για εμάς τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην 5η εβδομάδα που είμαστε όλοι μαζί και την επόμενη εβδομάδα πάμε στο Παπάγου για να διεκδικήσουμε την νίκη.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί το restart για την συνέχεια του μαραθωνίου που λέγεται Α2».