Κοπή πίτας…οπαδικά και Αναγεννησιώτικα από τους Ultras Gate 3!

Τη δική τους όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησαν οι Ultras Gate 3 για την κοπή της πίτας τους.

Ο αρχαιότερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Αναγέννησης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγο καιρό μετά την είσοδο του νέου έτους, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια βραδιά με έντονο το κιτρινόμαυρο χρώμα, αλλά και την οπαδική κουλτούρα, που με συνέπεια υπηρετεί τόσα χρόνια.

ultras gate 3 koph pitas 2017 (1)

Στον απόηχο του (εις διπλούν) αναβληθέντος Δυτικοθεσσαλικού ντέρμπι, η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (7/1) το βράδυ στην ψησταριά «Μπακόλας», σε έναν φιλόξενο χώρο που κατακλύστηκε από οπαδούς όλων των ηλικιών. Όλοι ήταν εκεί, από την λεγόμενη παλιά σχολή μέχρι και τους νεότερους που ανδρώνονται οπαδικά, στην ιστορική Θύρα 3 ακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα όπου και αν αγωνίζεται διαχρονικά.

Η ατμόσφαιρα δε θα μπορούσε να μην είναι γιορτινή και Αναγεννησιώτικη. Εκλεκτό φαγητό, ποτό, συζητήσεις για την ομάδα και διαρκή συνθήματα αντηχούσαν στο χώρο όπου στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι.

ultras gate 3 koph pitas 2017 (2)

Η πίτα δε θα μπορούσε να μην είναι ιδιαίτερη, αφού πέραν από την πατροπαράδοτη ευχή για το νέο έτος είχε σχηματισμένο το έμβλημα της Αναγέννησης περίτεχνα και στο επίκεντρό της, στα χρώματα του ιστορικού Συλλόγου.

Η βραδιά κύλησε σα να ήταν βγαλμένη από κάποιο πέταλο γηπέδου και φυσικά ιδιαίτερη μνεία έγινε για όσους δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή, αλλά παρακολουθούν την Αναγέννηση από τη Θύρα 3 του Παραδείσου, όπως άλλωστε ποτέ δεν ξεχνούν οι Ultras Gate 3.

ultras gate 3 koph pitas 2017 (3)

Μάλιστα, με ανακοίνωσή τους οι Ultras Gate 3 ευχαρίστησαν όσους παραβρέθηκαν στη βραδιά και δεν ξέχασαν να επισημάνουν τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε αυτές τις παγερές ημέρες και οι οποίοι δεν έχουν στέγη, αναφέροντας:

«Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη κοπή πίτας και ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας φέρει όσα δεν μας έφερε η προηγούμενη κι όλα εκείνα που έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Επίσης λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας καλό είναι όλοι μας να κάνουμε το ελάχιστο δυνατό και να βοηθήσουμε με ένα απλό τηλεφώνημα τους συνανθρώπους μας που δεν έχουνε στέγη καλώντας στο 1595 για Αθήνα και 197 για επαρχία. Η υπηρεσία του Δήμου έρχεται και παραλαμβάνει τον άνθρωπο προκειμένου να φάει και να κοιμηθεί στα ζεστά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – ULTRAS GATE 3»