Κοπή πίτας με παλιούς φίλους και τρεις τυχερούς στον Ολυμπιακό Καρδίτσας!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε για την αντρική του ομάδα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Οι «Ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (18/1) στο «Στέκι των Καλοφαγάδων» (Αν. Παπανδρέου 76) για να καλωσορίσουν το νέο έτος με μία γιορτή που περιλάμβανε φαγητό, ποτό, δώρα, εκπλήξεις και αστείρευτη όρεξη για καλοπέραση!

Η βραδιά συνοδεύτηκε από την πλαισίωση στο τραπέζι του Σαράντη Εκίζογλου παλαιού παίχτη του Ολυμπιακού Καρδίτσας που συνάντησε συμπαίχτες, προπονητές και φίλους από την παρουσία του στην ομάδα.

Με περίσσια διάθεση όλων, τους πιο έμπειρους αθλητές να «πειράζουν» τους νεαρότερους και εκείνοι να ανταποδίδουν, άπαντες απόλαυσαν το φαγητό τους και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μακριά από τα παρκέ και τις καθημερινές προπονήσεις.

Σειρά πήρε η διαδικασία της κοπής που έγινε από τους προπονητές Βαγγέλη Τζέλλα και Τάκη Καλογριανίτη οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία, καλή χρονιά και επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Πάντως και σε αυτό τον τομέα η ομάδα της Καρδίτσας πρωτοτύπησε, αφού η ερυθρόλευκη πίτα με το σήμα του Συλλόγου περιλάμβανε τρία φλουριά!

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχτηκαν οι αθλητές Θεόφιλος Ντενησιώτης, Πάρης Νομικός και Φοίβος Μπλουγούρας που έλαβαν δώρα ως ανταμοιβή.

Η εκδήλωση κύλησε μέσα σε θαυμάσιο κλίμα και με το νεανικό στοιχείο να σφύζει το κατάστημα.