Κοινή ευχαριστήρια δήλωση από Τζέκο και Μπιτέλη: «Ιδιαίτερο σεβασμό προς την Αναγέννηση και τους φιλάθλους»

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι Δημοσθένης Τζέκος και Γιώργος Μπιτέλης, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας τους με τον ΑΟ Σελλάνων.

Οι δύο 31χρονοι ποδοσφαιριστές υπόσχονται να παλέψουν ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της νέας τους ομάδας, δίχως να παραλείψουν να ευχαριστήσουν και τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους, οι οποίοι αναγνωρίζουν την προσφορά και το σεβασμό τους προς την Αναγέννηση.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αλλά και τον σεβασμό στην ποδοσφαιρική μας διαδρομή, τα οποία αποτυπώθηκαν στην πρόταση συνεργασίας που μας κατέθεσε. Στη νέα αυτή ποδοσφαιρική πρόκληση απαντήσαμε θετικά, εκτιμώντας τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, τη διάθεση και το ήθος των διοικούντων, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τους κοινούς στόχους που θέτουμε.

Θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την δουλειά και την προσπάθειά μας στο γήπεδο, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φιλάθλων της ομάδας. Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Τα υπόλοιπα …στο γήπεδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους φιλάθλους της Καρδίτσας που με τα εκατοντάδες μηνύματά τους αναγνωρίζουν την προσφορά μας στο Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο και δη στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Χαιρόμαστε που είναι πάντα δίπλα μας. Γνωρίζουν καλά τον ιδιαίτερο σεβασμό μας τόσο προς της Αναγέννηση όσο και στους ίδιους.

Ξέρουμε ότι νιώθουν το ίδιο».