Κλιμάκιο της Εθνικής Βόλεϊ Παγκορασίδων τον Απρίλιο στο Μουζάκι

Στο Μουζάκι θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 2 Απριλίου κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ που θα αποτελείται από 93 Παγκορασίδες επελεγμένες από τις 14 Ενώσεις της Ελλάδας και από τις οποίες θα επιλέγουν οι αθλήτριες που θα στελεχώσουν τα δύο προπονητικά κέντρα, ένα για την Βόρειο Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και ένα για τη Νότιο Ελλάδα στην Αθήνα.

Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου ενώ τις επόμενες ημέρες και έως την Παρασκευή 6 Απριλίου οι κοπέλες θα περάσουν από μετρήσεις και τεστ για την επιλογή.

Να σημειώσουμε πως η προηγούμενη Εθνική Παγκορασίδων που ξεκίνησε την προετοιμασία της στο Μουζάκι το καλοκαίρι του 2016, κατέκτησε την 8η θέση στην Ευρώπη, στους αγώνες που έγιναν στην Βουλγαρία το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Την ευθύνη και το συντονισμό θα έχει ο Κωνσταντίνος Γκούντας, προπονητής της Εθνικής Παγκορασίδων, ενώ μαζί θα είναι ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων, Βαγγέλης Περόπουλος και ο συντονιστής ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος, Μπάμπης Καρασαλίδης.