Κλειστά και αύριο Τρίτη (10/1) τα σχολεία σε δήμους Παλαμά, Σοφάδων και Μουζακίου!

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους δήμους Παλαμά, Σοφάδων και Μουζακίου θα παραμείνουν κλειστά.

Την απόφαση αυτή έλαβαν οι παραπάνω δήμοι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας και που συνοδεύονται από παγετώνα και τον υδράργυρο σταθερά υπό το μηδέν.

Αρχικά, η επίσημη ανακοίνωση της μή λειτουργίας των σχολείων αύριο (10/1) Τρίτη ήλθε από τους Δήμους Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) που ανέφεραν:

«Με αποφάσεις των Δημάρχων Μουζακίου κ. Κωτσού, Παλαμά κ. Σακελαρίου και Σοφάδων κ. Σκάρλου όλα τα σχολεία των  Δήμων Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη10 Ιανουαρίου λόγω του παγετού και της αναμενόμενης χιονόπτωσης από τις πρώτες πρωινές ώρες».

Πριν λίγη ώρα η ενημέρωση από το Δήμο Καρδίτσας κάνει λόγο για απόφαση λειτουργίας ή μη των σχολείων του δήμου η οποία θα ληφθεί αύριο (10/1) το πρωί στις 7:00 π.μ. και ανάλογα με την κατάσταση του καιρού που θα διαμορφωθεί (όσον αφορά νέα ή μη χιονόπτωση).

Εφόσον υπάρξει κάποια εξέλιξη νωρίτερα το KarditsaSportiva θα σας κρατήσει ενήμερο

Κανονικά, ωστόσο, θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.