«Κλειδί» στη Δόξα Μητρόπολης ο Μυργιώτης

Το κάτι παραπάνω δίνει στη φετινή Δόξα Μητρόπολης ο Θωμάς Μυργιώτης.

Προερχόμενος από την Αναγέννηση και διάγοντας μία χρονιά που εκπληρώνει ταυτόχρονα και τη στρατιωτική του θητεία, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να γίνει εκ των πιο ουσιαστικών και «αθόρυβων» μονάδων των Κιτρινόμαυρων, σε ό,τι αφορά το παιχνίδι τους.

Με 17 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, ο πλάγιος μεσοεπιθετικός οδηγεί την ομάδα του Παναγιώτη Γραββάνη στη λίστα των σκόρερ, εκτελώντας χρέη στράικερ, με την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα.

Έχοντας διαδοχικές σεζόν στις Εθνικές κατηγορίες, ο Θωμάς Μυργιώτης με τις εμφανίσεις του έχει ρόλο-κλειδί στη Δόξα και τις περισσότερες φορές είναι εκείνος που τραβάει πάνω του τις αντίπαλες άμυνες για να…αποκωδικοποιήσει την τακτική εξίσωσή τους και να σκοράρει ή να μοιράσει γκολ για τους συμπαίχτες του.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Τσιρογιάννης, κάλυψαν και με το παραπάνω το κενό που φαινόταν να υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και με την αντίληψή τους «κούμπωσαν» περίφημα στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας διατηρώντας την σε επίπεδα πρωταθλητισμού άλλη μία χρονιά.