Κλήρωσε για τη Γ’ Ερασιτεχνική 2016-17! Το πλήρες πρόγραμμα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/9) το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας η κλήρωση για τη Γ’ Ερασιτεχνική της σεζόν 2016-17 (προηγήθηκε αυτής για τη Γ’ Φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ).

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η 4η τη τάξει κατηγορία του ποδοσφαίρου της Καρδίτσας φέτος επιστρέφει στη δομή του ενιαίου Ομίλου, με συνολικά 14 ομάδες να μπαίνουν στην κληρωτίδα και να ρίχνονται στη μάχη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που αρχίζει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

klhrwsh g epsk 2016-17 (2)

Όσον αφορά τη διαδικασία ανόδου, οι τέσσερις πρώτοι που θα τερματίσουν στη βαθμολογία προβιβάζονται απευθείας στη Β’ ΕΠΣΚ, χωρίς τη διαδικασία των πλέι-οφ ανόδου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψουν ακόμη δύο εισιτήρια που θα εξαρτηθεί από τις δηλώσεις συμμετοχής.

Φέτος στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ο Α.Ο. Νέου Μοναστηρίου που μετεγγράφηκε στην ΕΠΣ Καρδίτσας από τη γειτονική ΕΠΣ Φθιώτιδας, οι Θύελλα Ριζοβουνίου, Καραϊσκάκης Πεδινού και Ολυμπιακός Καρδίτσας που επαναδραστηριοποιήθηκαν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, με τα υπόλοιπα Σωματεία να βρίσκονται από την περασμένη σεζόν στην κατηγορία και να είναι τα εξής: Ενιππέας Ιτέας, Α.Ο. Άρνης, Π.Α. Σοφάδων, Αίας Καρποχωρίου, Α.Ε. Μενελαΐδας, Ακαδημία Ελπίδες, Ακαδημία Ορφέας, Ακαδημία Ταυρωπού ο «Φωστήρας», Α.Σ. Κρόνος και Απόλλων Αρτεσιανού.

klhrwsh g epsk 2016-17 (5)

Αιτήματα να ξεκινήσουν στο πρωτάθλημα ως γηπεδούχοι έκαναν οι Θύελλα Ριζοβουνίου, Απόλλων Αρτεσιανού και Κρόνος, τα οποία και ικανοποιήθηκαν.

Όσον αφορά τη διαδικασία της κλήρωσης αυτή εξηγήθηκε στους εκπροσώπους των Σωματείων από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Γεώργιο Κλέτσα και ακολούθως άρχισε η κλήρωση, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται κάθε Κυριακή.

klhrwsh g epsk 2016-17 (3)

Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6

klhrwsh g epsk 2016-17 (6)