Κερδίζει τον κόσμο του, με τα «δικά του παιδιά» ο Ηρακλής Σοφάδων!

Άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα λαμβάνει ο Ηρακλής Σοφάδων στην έναρξη της φετινής του προσπάθειας.

Οι «Ροπαλοφόροι» με σοβαρό σχεδιασμό και οργάνωση, δεν μπορούν παρά να είναι ικανοποιημένοι από την αρχική ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος δείχνει να αγκαλιάζει την ομάδα και να βλέπει ότι κάτι αξιόλογο χτίζεται για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η πρεμιέρα στα επίσημα ματς με αντίπαλο -ίσως- την ποιοτικότερη, αυτή τη στιγμή -βάσει ρόστερ- ομάδα του ΑΟ Σελλάνων για τη Β’ Φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου», είχε πολλά θετικά να αναδείξει, με την εμφάνιση και την οριακή ήττα να φανερώνει ότι ο Λάμπρος Καλογεράκης και οι συνεργάτες του δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως ο Ηρακλής έχει καταφέρνει φέτος να συσπειρώσει την περιοχή και με τις επιλογές του στο ρόστερ, αφού οι παίχτες εκτός περιοχής Σοφάδων…μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Σε αυτό αξίζει να σταθούμε πως οι προσθήκες δεν έγιναν μόνο με γνώμονα την εμπειρία αλλά και την ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων στην πράξη. Ο ικανότατος χρόνος συμμετοχής στα φιλικά στους νεαρούς Ηλία Ζάγκο και Χρήστο Κούλπα έδωσε τη σειρά του σε ανάλογη χρησιμοποίησή τους στο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων, όπου μάλιστα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε αντίπαλο Γ’ Εθνικής.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, χειροκρότησε την ομάδα για την πολύ καλή προσπάθειά της και σίγουρα οι ιθύνοντες δεν μπορούν παρά να είναι ικανοποιημένοι από τη «ζέση» του κόσμου, παράγοντας σημαντικός για την επίτευξη των φετινών στόχων.