Κεραυνός από το Διαιτητικό της ΕΠΟ: Οριστικό -3 σε ΑΣΑ και άλλες τρεις ΠΑΕ!

Απόφαση-καταπέλτης για την Αναγέννηση από το Διαιτητικό Δικαστήριο!

Στη σημερινή (18/4) εκδίκαση των Εφέσεων για το στάδιο επιτήρησης των φακέλων, το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις της ΠΑΕ Αναγέννηση και άλλων τρεις ΠΑΕ, στις οποίες αφαιρούνται τρεις βαθμοί!

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τον Εργοτέλη να ανεβαίνει 4 πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού και τον 13ο Αιγινιακό, ενώ η Καλλιθέα απέχει 15 βαθμούς από τη σωτήρια 12η θέση και ο Παναιγιάλειος 10!

Η Αναγέννηση υποχωρεί στους 28 βαθμούς και έχει δύο περισσότερους από τον Αιγινιακό που μετρά 26 μετά την ποινή.

Εδώ να αναφέρουμε ότι Πανσερραϊκός, Παναιγιάλειος και Σπάρτη δεν είχαν καταθέσει Έφεση, άρα η ποινή τους τέθηκε σε ισχύ από το πρωτοβάθμιο όργανο.

Η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της υπ’ αριθμ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου ΑδειοδότηΑσης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ».