Τριπλή ενίσχυση με Καρασιώτα, Β. Σαββάλα και Ζαμπούλη ο ΑΟ Φράγκου!

Ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να τον καταστήσουν πρωταγωνιστή στη Γ’ Ερασιτεχνική αποκτά ο ΑΟ Φράγκου!

Η νεοσύστατη ομάδα προχώρησε σε τρεις προσθήκες, οι οποίες συνδυάζουν εντοπιότητα αλλά και αγωνιστική αξία σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Ειδικότερα, η ομάδα του Νίκου Παπαδημητρίου απέκτησε τους Άρη Καρασιώτα, Βύρωνα Σαββάλα και Βασίλη Ζαμπούλη, τονώνοντας όλες τις γραμμές της ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται  για ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερες κατηγορίες και ο ΑΟΦ θα τους έχει στις τάξεις του για να δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο για τα δεδομένα της κατηγορίας σύνολο.

Ο Άρης Καρασιώτας, αγωνίζεται ως χαφ, ξεκινώντας την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία στον Κεραυνό Φράγκου όπου και παρέμεινε μέχρι και τη διάλυση της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΚ. Πέρυσι, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελπίδας Αγίου Γεωργίου.

Ο Σαββάλας ξεκίνησε και αυτός την καριέρα του από τις Ακαδημίες Ταυρωπού και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Κεραυνό Φράγκου, Εθνικό Καρδίτσας, Α.Π.Ο.Κ. και Ελπίδα Αγίου Γεωργίου. O 23χρονος αμυντικός-μέσος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, στις κατηγορίες Β,Α1 και Α ΕΠΣΚ.

Ο Ζαμπούλης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κεραυνό Φράγκου και στην συνέχεια αγωνίστηκε για τον Ατρόμητο Γεωργικού και Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου. Έχει παραστάσεις από την Β’ ΕΠΣΚ, ενώ πέρυσι με τους Ερυθρόλευκους σκόραρε μία  φορά στα πλέι-οφ της Β2 Ερασιτεχνικής.

Η ανακοίνωση του ΑΟΦ:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις ποδοσφαιριστές. Να επισημάνουμε πως η χαρά μας είναι διπλή γιατί εκτός από ποδοσφαιριστές οι οποίοι παρά το νεαρό τις ηλικίας τους, έχουν διαπρέψει σε όποια ομάδα κι αν έχουν αγωνιστεί, είναι και γηγενείς. Πρόκειται για τους Καρασιώτα Αριστείδη, Σαββάλα Βύρωνα και Ζαμπούλη Βασίλειο.

Ο Καρασιώτας ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία στον Κεραυνό Φράγκου όπου και παρέμεινε μέχρι και τη διάλυση της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΚ. Πέρυσι, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελπίδας Αγίου Γεωργίου.

Ο Σαββάλας ξεκίνησε και αυτός την καριέρα του από τις Ακαδημίες Ταυρωπού και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Κεραυνό Φράγκου, Εθνικό Καρδίτσας, Α.Π.Ο.Κ. και Ελπίδα Αγίου Γεωργίου. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, στις κατηγορίες Β,Α1 και Α ΕΠΣΚ.

Ο Ζαμπούλης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κεραυνό Φράγκου και στην συνέχεια αγωνίστηκε για τον Ατρόμητο Γεωργικού και Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου. Έχει παραστάσεις από την Β’ ΕΠΣΚ.

Πρόκειται ,λοιπόν, για ποδοσφαιριστές με πλούσια βιογραφικά και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε όσες ομάδες κι αν έχουν αγωνιστεί. Εμείς ως Διοίκηση του ΑΟΦ, τους ευχόμαστε να έχουν μια υγιή και επιτυχή ποδοσφαιρική χρονιά με την ομάδα μας».