«Καλές δουλειές» σε Κ. Αλεξίου – Ι. Κόκκινο από τον Αετό Αγ. Θεοδώρου! Ευχές σε Ν. Αβραμόπουλο!

Με ανακοίνωσή του, ο Αετός Αγ. Θεοδώρου καλωσορίζει τα μεταγραφικά του αποκτήματα, Κώστα Αλεξίου και Νίκο Αβραμόπουλο στην ομάδα.

Επίσης, εύχεται στον Κώστα Αλεξίου και τον Γιάννη Κόκκινο, αμφότεροι ντόπιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας καλές δουλειές μιας και εδώ και λίγες ημέρες δημιούργησαν το δικό τους χώρο αναψυχής και συνεστίασης στον Άγιο Θεόδωρο που ακούει στο όνομα «La Casa» (δείτε την κεντρική φωτο)!

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του ΑΟ Αετός Αγ. Θεοδώρου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένειά μας τον Κώστα Αλεξίου και μαζί του τον Νίκο Αβραμόπουλο στους οποίους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχηθούμε καλές δουλειές στους συνεταίρους Κώστα Αλεξίου και Γιάννη Κόκκινο στο ξεκίνημα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας με τη δημιουργία  του cafe-bar ΄La Casa’ στον Άγιο Θεόδωρο!

Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που δύο νέα παιδιά επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στον τόπο τους και να στηρίξουν την τοπική αγορά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ομάδα του χωριού τους.

Να πάνε όλα καλά και ο καλαίσθητος χώρος τους να μας γεμίζει με ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης»!