Και τώρα…πρωτάθλημα για τον ΑΟ Σελλάνων! Κούρτογλου: «Σημαντικό η έλλειψη τραυματισμών»

Η περίοδος προετοιμασίας φτάνει στο τέλος της για  τον ΑΟ Σελλάνων.

Η ομάδα του Προαστίου καθόρισε τη χρονική διάρκεια για το χτίσιμό της έως και το τελευταίο παιχνίδι (επίσημο ή μη) πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και αυτό ήρθε με τη χθεσινή (18/9) νίκη-πρόκριση κόντρα στον Ηρακλή Σοφάδων, επίδοξο διεκδικητή του τίτλου της Α’ ΕΠΣΚ φέτος.

Περίπου δύο μήνες (παρά μία εβδομάδα), οι Κυανόλευκοι δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς και στάδια έντασης ώστε και μέσω των φιλικών αλλά και των τριών επίσημων έως τώρα αγώνων που είχαν ανάλογο χαρακτήρα (στον Τηλυκράτη για το κύπελλο Ελλάδος, με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για το «Ευ αγωνίζεσθαι» και στους Σοφάδες με τον Ηρακλή για το κύπελλο ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου») να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει του κύριου στόχου που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά και με διατήρηση κάποιων δυνάμεων και αρκετών δοκιμών σε πρόσωπα, η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου παραμένει μέσα και στους έτερούς της στόχους (αφού ξεκίνησε τη σεζόν με τίτλο και συνεχίζει στο κύπελλο ξεπερνώντας ένα από τα υποψήφια φαβορί για την κατάκτησή του), δίνοντας πλέον έμφαση στις τελευταίες λεπτομέρειες, στις επόμενες 10 ημέρες που απομένουν μέχρι την πρεμιέρα με τον  ΑΟ Στυλίδας (30/9).

Το διάστημα  για  τη δόμηση ομοιογένειας έχει πλέον ολοκληρωθεί και άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στα επίσημα ματς, με τον Αλ. Κούρτογλου, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα κυπέλλου να δηλώνει:

«Μετά από ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο διάστημα ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας, επίσημες και μη, στη φάση πάντα της προετοιμασίας, περιμένοντας, πλέον τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος.

Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές και την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει. Είναι πολύ σημαντικό ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά από μία περίοδο προετοιμασίας, είμαστε όλοι υγιείς.

Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι και πως θα παρουσιαστούμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία, όπως έχω ξαναπεί, θα παίζει πάντα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο για τη νίκη»

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό παζλ, ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε:

«Το υπάρχον ρόστερ προσωπικά με ικανοποιεί αλλά σίγουρα δεν έχει κλείσει.

Αν υπάρξει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και θα μας βοηθήσει άμεσα πάντα, σε συνεργασία με τη διοίκηση και τον πρόεδρο, θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε ανάλογα».