Και τώρα Ολυμπιακός Βόλου για τις Γυναίκες του Απόλλωνα Καρδίτσας

Με νίκη συνέχισε η ομάδα των Γυναικών του Απόλλωνα, αυτή τη φορά εκτός έδρας όπου επιβλήθηκε στα Tρίκαλα της ομάδας του Αιόλου Τρικάλων με 73-26.

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα η νίκη μέσα στον Παλαμά επί των Τιτάνων με 36-60.

Στο πρώτο ματς στον Παλαμά, η ομάδα εντελώς ανανεωμένη και χωρίς ούτε ένα φιλικό, ωστόσο δε δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη. Βρίσκοντας σταδιακά ρυθμό στο ματς των Τρικάλων, έδειξε πιο έτοιμη και με πλουραλισμό στην επίθεση έφθασε εύκολα στη νίκη.

Πέντε παίκτριες τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, δείχνοντας έτσι ότι η ομάδα δεν στηρίζεται σε μία παίκτρια.

Αν σ’αυτή την ομάδα προστεθούν και η Χαβαλέ, Βαΐτσα Μερισιώτη και η Μήνου τότε θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Στα Τρίκαλα λοιπόν χωρίς να υστερήσει καμία παίκτρια, ο Απόλλων πήρε κεφάλι από την αρχή στο σκορ και ο Κώστας Ναούμ έδωσε την ευκαιρία στις Κορασίδες του συλλόγου, Τσιαχματιώτη, Γαλαγάλα και Τσιούντσουρα να λάβουν χρόνο συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα: 8-25, 9-16, 7-22, 2-10

Αίολος Τρικάλων (Χρ. Αλεξοπούλου): Σιμορέλη 5, Πανοπούλου 2, Δραγούτσου, Κατσίκη 2, Τζέλιου 2, Μπούζα 5 (1), Δριβάλα 2, Καράση 4 (1), Τσομπανίδου 4.

Απόλλων Καρδίτσας (Κ. Ναούμ): Τσιούντσουρα, Τσιαχματιώτη, Γαλαγάλα 2, Κοτζαΐτση 2, Χαρίση 16, Μπαράκου 21, Τσιριμώκου, Καλακώνα 10, Αντωνοπούλου 12, Κ. Μερισιώτη 10.

Επόμενο ματς το Σάββατο στην Καρδίτσα με Ολυμπιακο Βόλου Κ21 στις 13:00.