Και τη νέα σεζόν στον ΑΟ Σελλάνων Τζάνης-Υφαντής!

Την ακεραιότητα του αγωνιστικού του υπόβαθρου συνεχίζει να διαφυλάσσει ο ΑΟ Σελλάνων, επιβραβεύοντας ποδοσφαιριστές της περιοχής που βοήθησαν σημαντικά στην επιτυχημένη περυσινή πρώτη παρουσία της ομάδας του Προαστίου στη Γ’ Εθνική.

Έτσι, ο ισχυρός πυρήνας έμπειρων ποδοσφαιριστών εμπλουτίζεται με τις ανανεώσεις των Βασίλη Τζάνη και Γιώργου Υφαντή, οι οποίοι θα παραμείνουν κάτοικοι Προαστίου για δεύτερη διαδοχική χρονιά, βλέποντας ότι το πλάνο της ομάδας του Αλέξανδρου Κούρτογλου είναι συνεπές και φιλόδοξο.

Τόσο ο 25χρονος αριστερός μπακ-χαφ, όσο και ο 28χρονος κεντρικός μέσος, ήταν από τους συντελεστές της πολύ καλής παρουσίας του ΑΟΣ κατά την περασμένη σεζόν, μεταφέροντας τις εμπειρίες τους από τις Εθνικές κατηγορίες στην ομάδα, κάτι που αναμένεται να πράξουν φέτος με μεγαλύτερη ευελιξία, γνωρίζοντας πρόσωπα, καταστάσεις αλλά και πολλούς από τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές (τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά).

Ο Τζάνης αγωνίστηκε πέρυσι κυρίως ως πλάγιος μέσος και κατάφερε να αναδειχθεί τρίτος σκόρερ του ΑΟ Σελλάνων στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με τέσσερα γκολ. Η παρουσία του στην ομάδα διασφαλίζει σιγουριά στην αριστερή πλευρά της ομάδας που διαθέτει έμπειρο ποδοσφαιριστή και για τα ανασταλτικά καθήκοντα της «πτέρυγας».

Ο Υφαντής είχε «συνδετικό» ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των Κυανόλευκων, μεταφέροντας την μπάλα και δημιουργώντας παιχνίδι. Σκόραρε τρεις φορές στο πρωτάθλημα ενώ μοίρασε 7 ασίστ, έχοντας προσδώσει ηρεμία στο χώρο του κέντρου.

Με τις δύο αυτές ανανεώσεις, ουσιαστικά ο ΑΟ Σελλάνων έκανε πράξη τον αρχικό του σχεδιασμό αφού είχε την επιθυμία να διατηρήσει βασικά ατού από τον περυσινό του κορμό, διαθέτοντας πλέον εγγυημένες λύσεις όπου ο Αλέξανδρος Κούρτογλου με τους συνεργάτες του θα δουλέψει για την καλύτερη δυνατή ομοιογένεια στην προετοιμασία.

Όσο για το βιογραφικό τους, αυτό είναι από τα πιο «βαρέα» των ποδοσφαιριστών της γενιάς τους στην περιοχή και περιλαμβάνει έως τώρα κοινή διαδρομή από το 2011 και έπειτα!

Ο Βασίλης Τζάνης αγωνίστηκε για μία πενταετία στην Αναγέννηση, από το 2012 έως το 2017, προερχόμενος από την ΑΕ Μουζακίου. Με την ΑΕ Μουζακίου αντιμετώπισε την Αναγέννηση στον 4ο Όμιλο της Δ’  Εθνικής κερδίζοντας τις εντυπώσεις και έκανε το επόμενο βήμα που ήταν η συμμετοχή του στη Football League 2, αρχικά, με την ΑΣΑ και έπειτα διάγοντας τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στη Football League. Με θητεία στον Μανδραϊκό αλλά και τα γειτονικά Τρίκαλα, ο Τζάνης κατέγραψε 31 εμφανίσεις σε επίπεδο Football League και άλλες 6 στο κύπελλο Ελλάδος.

Ο Υφαντής αγωνίστηκε επίσης από το 2012 έως το 2017 στην Αναγέννηση, απέχοντας μόλις έξι μήνες από τους Κιτρινόμαυρους, όταν φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς στο Β’ μισό της περιόδου 2014-15 και τη Γ’ Εθνική, ο έμπειρος μέσος κατέγραψε πέρυσι 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο Ελλάδος. Συνολικά με την ΑΣΑ κατέγραψε 58 συμμετοχές και 3 γκολ στη Football League, όπως επίσης 6 συμμετοχές και 1 γκολ στο κύπελλο Ελλάδος. Ο δημιουργικός χαφ πανηγύρισε με την ΑΣΑ την άνοδο στη Football League τη σεζόν 2012-13, ενώ με τη σειρά του φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Μουζακίου.