Και επίσημα…UEFA Β’ για τον Σπύρο Πλακιά!

Ένας ακόμη στόχος επετεύχθη για τον ακούραστο Σπύρο Πλακιά.

Ο νεαρός προπονητής έλαβε τα αποτελέσματα της πρακτικής εξέτασης για την απόκτηση του διπλώματος UEFA Β’ (η θεωρεία είχε αρκετούς μήνες πριν στεφθεί με επιτυχία) και από σήμερα είναι κάτοχος τoυ συγκεκριμένου πτυχίου.

Παρόλα αυτά, για τον ίδιο, αυτό δεν αποτελεί παρά μόνο ένα σκαλοπάτι για όσα επακολουθούν, αφού διαθέτει αστείρευτη διάθεση και επιμονή να εξελίξει τις γνώσεις και παροχές του στην προπονητική.

Όλο αυτό το διάστημα, ο προπονητής του ΑΟ Ζαϊμίου διεκπεραιώνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεσσαλονίκη και το τμήμα ΤΕΦΑΑ, αναμένοντας να αποκτήσει ένα ακόμη πτυχίο τον προσεχή Φεβουάριο, πριν βάλει πλώρη για το UEFA A’!

Παρότι το «φορτίο» είναι βαρύ για τον ίδιο, μιας και έχει να μεριμνήσει τόσο για το ιδιωτικό του επάγγελμα, την οικογένειά του και φυσικά τον ΑΟΖ, ο Σπύρος Πλακιάς καταβάλλει μία αξιομίμητη προσπάθεια, βρίσκοντας κουράγιο και όρεξη να διευρύνει τους επιστημονικούς του ορίζοντες, μιας και το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου θα δώσει κατατακτήριες εξετάσεις για εισαγωγή στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων!

Όσο για το προσεχές ματς της ομάδας του, αυτή αντιμετωπίζει τον Αίαντα Καρποχωρίου την Κυριακή (9/12) και στον πάγκο θα καθίσει η άμεση συνεργάτης του Σπ. Πλακιά, Χαρούλα Κασιούρα με τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Σφήκα.