Και επίσημα στην ΑΣΑ Γόρδιος, Τζέλλος – Την Κυριακή (19/8) με Ταυρωπό!

Η Αναγέννηση ανακοίνωσε και επίσημα τις μεταγραφές-επιστροφές του Χρήστου Γόρδιου και του Γιώργου Τζέλλου, ενώ γνωστοποίησε πως το φιλικό με τον Ταυρωπό που θα είναι το πρώτο για τη νέα σεζόν, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (19/8) στις 18:00, στον Άγιο Νικόλαο, αντί για αύριο Σάββατο (18/8).

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρονται οι επαφές της Δ.Ε. της ποδοσφαιρικής ΑΣΑ με τον αντιπεριφειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο, εξασφαλίζοντας εγγυήσεις στήριξης για τη δύσκολη χρονιά που ξεκινά.

Η ανακοίνωση:

«Παίχτες της Αναγέννησης θεωρούνται από σήμερα οι Χρήστος Γόρδιος (από Νέα Νίκη Καμινάδων) και Γιώργος Τζέλλος, οι οποίοι θα ξαναφορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά από έξι κι ένα χρόνο αντίστοιχα.

Καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια της Αναγέννησης δυο παιδιά που τα θεωρούμε δικά μας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στο φετινό πρωτάθλημα πιστεύοντας ότι θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην ευόδωση των φετινών μας στόχων.

Επίσης, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοικούσας επιτροπής με τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Βασίλη Τσιάκο, ο οποίος δεσμεύτηκε να είναι αρωγός στη φετινή προσπάθεια, όπως άλλωστε έχει κάνει έμπρακτα πολλές φορές και στο παρελθόν.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων το φιλικό παιχνίδι Ταυρωπός-ΑΣΑ θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή στις 18:00 στο γήπεδο του Ταυρωπού.

Με εκτίμηση,

ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας»