Και επίσημα στην Αναγέννηση οι νεαροί Μπούσδρας, Διπλάρης και Χαντζής!

Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση του KarditsaSportiva σχετικά με την επικείμενη απόκτηση τριών νεαρών ποδοσφαιριστών από την Αναγέννηση και συγκεκριμένα των Βασίλη Μπούσδρα, Μιχάλη Διπλάρη και Ανδρέα Χαντζή!

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επένδυση στους τρεις νεαρούς αθλητές όπως είχαμε  ενημερώσει σε προχθεσινό (10/7) ρεπορτάζ, κάνοντας πράξη την υπόσχεση για επένδυση σε ταλέντα της περιοχής, όχι μόνο για λόγους εντοπιότητας, αλλά, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, λόγω «οικονομικών προβλημάτων που κληρονομεί από την απερχόμενη διοίκηση», κάνοντας προσπάθεια σε περίπτωση μη αδειοδότησης να συγκροτήσει ρόστερ με παίχτες κάτω των 24 ετών, λόγω εφαρμογής περιορισμών.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τη δημοσίευση της συνεργασίας της με τους κυρίους Μπιτέλη, Τζέκο, Ξέρρα και Τζέλλο ανακοινώνει επίσης ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους ελπιδοφόρους Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές Βασίλη Μπούσδρα, Μιχάλη Διπλάρη και Ανδρέα Χατζή.

Η νέα διοίκηση του κ. Μίλερ ανακαλύπτοντας τα πολλά οικονομικά προβλήματα που κληρονομεί από την απερχόμενη διοίκηση, προσπαθεί να θωρακίσει την ομάδα με νεους ποδοσφαιριστές κάτω των 24 χρόνων».