Και επίσημα Ευαγγέλου στον Ηρακλή Καρδ/λας! Μεταγραφές ουσίας και πλάνο Ακαδημιών!

Μια από τις πετυχημένες επιλογές στην τεχνική ηγεσία του έκανε ο Ηρακλής Καρ/λας.

Η διοίκηση των κυανολεύκων ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Ευαγγέλου που αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ο έμπειρος προπονητής είναι γνωστός από την πετυχημένη θητεία του σε διάφορες ομάδες του νομού μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ικανοποιημένο που αναλαμβάνει ο Μάκης Ευαγγέλου τα ηνία της ομάδας.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Προέδρου των κυανολεύκων Θανάση Μπουραζάνη:

«Η  πετυχημένη θητεία αυτού του προπονητή παλιότερα στον σύλλογο, μας οδήγησε στην χωρίς χρονοτριβή πρόταση για νέα συνεργασία. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας τα μέγιστα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία».

Επίσης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δήλωσαν τα  εξής:

Βασίλης Σιώκας: «Έπρεπε να κλείσει το θέμα του προπονητή για να ασχοληθούμε στη συνέχεια και με άλλα θέματα όπως τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών. Είμαι ευχαριστημένος που θα είναι μαζί μας την νέα σαιζόν ο πετυχημένος προπονητής Μάκης Ευάγγελου». 

Δημήτρης Καρέτσος: «Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον συγκεκριμένο προπονητή πιστεύω να βοηθήσει τον Ηρακλή να αλλάξει  του χρόνου κατηγορία».

Άγγελος Σβερώνης: «Ο Μάκης Ευαγγέλου είναι προπονητής που αφήνει πίσω του έργο. Όποια ομάδα αναλαμβάνει την κάνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα».

Βαγγέλης Τσιαμούρας: «Ο συγκεκριμένος τεχνικός θα φέρει την ηρεμία στην ομάδα. Στόχος και μέλημα μας είναι να παίζουν στον σύλλογο μας παιδιά από το χωριό μας. Πιστεύω ότι θα αναδείξει και θα καθιερώσει τα ταλέντα που υπάρχουν μεταγραφές ποδοσφαιριστών».

Είναι σε όλους γνωστό ότι ο προγραμματισμός των μεταγραφών είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε ομάδα . Από νωρίς οι κυανόλευκοι άρχισαν να ψάχνουν για νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ονόματα θα ανακοινωθούν τις προσέχεις ημέρες.

Ο Γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Γιάννης Ρέππας, υπεύθυνος των μεταγραφών τόνισε χαρακτηριστικά.

«Με τις μεταγραφές που θα γίνουν και σε συνδυασμό με τους υπάρχοντες παίκτες ελπίζουμε φέτος η προσπάθεια μας να έχει στόχο την επάνοδο στην Α1 κατηγορία. Ο Ηρακλής αδικείται στην κατηγορία αυτή. Όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους, επιθυμία του συμβουλίου είναι να γυρίσουν οι παίκτες της Καρ/λας που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες για να γίνουμε ανταγωνιστικοί».

Ακαδημία ποδοσφαίρου

Στα πλανά του συλλόγου είναι η δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου. Ο Αντιπρόεδρος  Ηλίας Χατζής που είναι υπεύθυνος των Ακαδημιών, συζητά με ενεργή Ακαδημία για τον  τρόπο της συνεργασίας ,αφού για τον σκοπό αυτό υπάρχουν άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις .Για τον λόγο αυτό και προτιμήθηκαν πρόσφατα , τόσο από τον ΑΟΚ ,όσο και από την Ακαδημία Ελπίδες.