Καινοτομούν με τμήμα βρεφονηπιακών μελών οι Τιτάνες Παλαμά!

Στη δημιουργία νέων τμημάτων προχώρησε ο Γ.Σ. Τιτάνες, αυτή τη φορά με βρεφονηπιακά μέλη, ώστε οι αυριανοί αθλητές-πρωταθλητές να μπαίνουν σε δράση δίνοντας βάση στον αθλητισμό μέσα απ το παιχνίδι.

Σκοπός της νηπιακής δραστηριότητας είναι να συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού με την ενίσχυση έξι διαφορετικών τομέων της προσωπικότητάς τους με άμεση σχέση μεταξύ των παιδιών ή αλληλοσυμπληρώνοντας.

Οι τομείς αυτοί είναι:

* ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
* ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ-ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
* ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ-ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
* ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
* ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
* ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η νηπιακή δράση μέσα από το παιχνίδι και την κοινωνική αλληλεπίδραση επιδιώκει να αναπτύξουν τα παιδιά βασικές ικανότητες, δεξιότητας και γνώσης.

Οι Τιτάνες για μια ακόμη φορά να πρωτοπορούν σε δράσεις και προς όφελος όλων των παιδιών αλλά και των γονέων προσθέτουν στην οικογένειά του ανθρώπους-εκπαιδευτές με εμπειρία και με ολοκληρωμένες γνώσεις σε αναπτυξιακές ηλικίες, μέσα από σπουδές, σεμινάρια εθνικού και Ευρωπαϊκού επιπέδου αλλά και με πρακτική άσκηση.

Έτσι, ο Παλαμιώτικος Σύλλογος καλωσορίζει την υπεύθυνη του τμήματος αθλοπαιδιών Τσιάπουλα Θάλεια, απόφοιτη της Σχολής Επιστημών Αγωγής, του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ενεργή αθλήτρια του συλλόγου στο γυναικείο τμήμα η οποία με την εμπειρία της τόσο στον θεωρητικό όσο και στον πρακτικό τομέα θα βάλει τις βάσεις στους νεαρούς αθλητές για την πιο γρήγορη κοινωνικοποίηση αλλά και την είσοδό τους στο χώρο του αθλητισμού.

Συνεργάτες της θα είναι οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου μας Καραμίντζιος Παναγιώτης και Χαντζιάρας Λευτέρης που χρόνια τώρα με τη δουλειά τους και την εμπειρία τους έχουν αποδείξει έμπρακτα πως από αρχάριους αθλητές έχουν καταφέρει να τους εξελίξουν σε πρωταθλητές, αθλητές με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος αλλά και σε ομάδες εθνικών κατηγοριών με πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η πρώτη συγκέντρωση για τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς θα είναι την Παρασκευή 13/10 στις 16:00 ενώ οι ώρες άθλησης θα είναι κάθε Τετάρτη 17:00-18:00 και κάθε Παρασκευή 16:00-17:00 .

Τηλ. πληροφοριών και επικοινωνίας:

Τσιάπουλα Θάλεια: 6988192630
Πετρόπουλος Νικήτας: 6978011117