«Καθαρίζει» από χιόνι το ΔΑΚ – Κανονικά το Αναγέννηση – Αλμυρός (vds)

Κατάλληλο προς διεξαγωγή της αυριανής (16/1) αναμέτρησης της Αναγέννησης με τον ΓΣ Αλμυρού για την εξ’αναβολής 14η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική είναι το γήπεδο του ΔΑΚ Καρδίτσας.

Το μεγαλύτερο μέρος του χιονιού έχει υποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ και τις επόμενες ώρες η ηλιοφάνεια στην πόλη μας γίνεται «σύμμαχος» για να λιώσει και όσο απέμεινε στο χορτάρι.

Μάλιστα, παρότι μεγάλη ποσότητα νερού επιβάρυνε τον χλοοτάπητα του ΔΑΚ, φαίνεται ότι η απορροφητικότητα βοήθησε σημαντικά στο να μη δημιουργηθούν «λίμνες» (χωρίς πάντως να λείπουν κάποια σημεία με αρκετό νερό).

Κατά συνέπεια, όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση του ΔΑΚ (οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι από σήμερα 15/1 στις 12:00) όλα δείχνουν ότι θα έχουμε σέντρα στην αυριανή αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, στην Αναγέννηση γίνεται προσπάθεια να κατεβεί κανονικά η ομάδα στο παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν πολλές δυσκολίες που αποτυπώθηκαν και στη Γενική Συνέλευση της 8ης Ιανουαρίου (θυμηθείτε ΕΔΩ). Από τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη και τους προπονητές που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν, Τάκη Δρόσο και Παναγιώτη Μπούτα, καταβάλλεται ηρωική προσπάθεια ώστε οι ποδοσφαιριστές που απομένουν στο ρόστερ να δώσουν το παρών αύριο, ενώ το απόγευμα θα γίνει γνωστό αν οι ενέργειες θα ευοδώσουν.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι η ιστορική ΑΣΑ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τζέλλου και Θ. Αλεξίου λόγω τιμωρίας.