Κίνητρο η έδρα για τους Τιτάνες Παλαμά στο ντέρμπι με τον Πρωτέα Γρεβενών

Μπροστά σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που το φιλοξενούν στον Παλαμά, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής βρίσκονται οι Τιτάνες.

Μετά το πολύτιμο διπλό στα Τρίκαλα, κόντρα στους Ικάρους, οι Παλαμιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μπροστά στο κοινό τους μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Εύαθλο, κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τη διατήρησή τους μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μολονότι ακόμη βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο της σεζόν, η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρέλη έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ικανοποιητικό ξεκίνημα στο δύσκολο πρόγραμμα που καλείται να διαχειριστεί και το οποίο περιλάμβανε ματς με πρωτοπόρους αλλά και τοπικά ντέρμπι.

Το Κυριακάτικο ματς με τον Πρωτέα Γρεβενών έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας, καθώς οι Μακεδόνες είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες σε αυτό το επίπεδο, με συνεχή παρουσία στη Γ’ Εθνική, ενώ βρίσκονται στην 4η θέση έχοντας 3-0 ρεκόρ και εκπληρωμένο το ρεπό τους στον α’ γύρο.

Οι Τιτάνες, λοιπόν, θα αντιμετωπίσουν έναν αήττητο αντίπαλο και θέλουν να διατηρήσουν το καλό μομέντουμ τους μετά το διπλό επί των Ικάρων. Σε αυτό το ματς, το σύνολο του Χρ. Ζαχαρέλη είχε μεγάλη αγωνιστική προσήλωση και έδειξε χαρακτήρα, αφού αυτό το αποτέλεσμα αποτύπωσε και τις δυνατότητες της ομάδας που ολοένα και παρουσιάζεται πιο «δεμένη».

Η αποστολή κόντρα στον Πρωτέα απαιτεί ξανά τον μέγιστο βαθμό απόδοσης από την τοπική ομάδα αλλά και τον παράγοντα «έδρα» να λειτουργήσει ως έξτρα «όπλο» στο δρόμο για μία μεγάλη νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η προετοιμασία για το ματς ολοκληρώνεται αύριο πρωί με την τελευταία, χαλαρή προπόνηση.

Το παιχνίδι ορίστηκε για την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, με διαιτητές τους Λεωνίδα Πράττο και Αντώνιο Σελεβό από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Κλειστό «Δ. Βικέλας», 17:00, ΑΟΚ Βέροιας-Εύαθλος Μακ. Πολύκαστρου. Διαιτητές: Γαζέτας-Τζιοπάνος Γ. (Μελανίδης)

Κλειστό «Βλαχάβειο», 17:00, ΑΟΚαλαμπάκας-Μαντουλίδης. Διαιτητές: Σαρακενίδης-Χατζημπαλίδης (Χλωρός)

Κλειστό Μελίκης, 17:00, Μελίκη-Ολυμπιακός Βόλου. Διαιτητές: Σιταρίδης-Δέλλας (Καλότσης)

Νέο κλειστό Ιωαννίνων, 17:00, ΑΓΣ Ιωαννίνων-Ίκαροι Τρικάλων. Διαιτητές: Παπανικολάου-Κουφούδης (Παππάς Γ.)

Κλειστό Παλαμά, 17:00, Τιτάνες Παλαμά-Πρωτέας Γρεβενών. Διαιτητές: Πράττος-Σελεβός (Τέγα)

Κλειστό Λευκάδας, 17:00, Δόξα Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητές: Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Κανελλόπουλος)

Ρεπό: Νικόπολη Πρέβεζας