Κίνηση-ματ με Χρήστο Σαΐνη ο Ατρόμητος Παλαμά!

Ένα…«μηχανάκι» με έφεση σε δημιουργία, εκτέλεση αλλά κυρίως στα ανασταλτικά καθήκοντα εντάσσει στο δυναμικό του ο Ατρόμητος Παλαμά!

Οι «Πράσινοι» απέκτησαν τον  Χρήστο Σαΐνη που θα ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο τη μεσαία γραμμή για την ομάδα του Χρήστου Μπατζιά!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με συνεχόμενες παρουσίες στην Α’ ΕΠΣΚ και σε ομάδες που έκανε τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με πιο πρόσφατη παρουσία στην ΑΕ Λεονταρίου, την οποία βοήθησε να φτάσει έως την 5η θέση!

Ο Σαΐνης είναι 29 ετών και πέρυσι σκόραρε 13 (!) φορές στην Α’ Ερασιτενχική, φτάνοντας ταυτόχρονα έως τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ!

Μία χρονιά νωρίτερα, πήρε από το χέρι την ΑΕ Καππαδοκικού και την οδήγησε στην απευθείας παραμονή σημειώνοντας 24 γκολ στην Α’ Ερασιτεχνική!

Ο Χρ. Σαΐνης φόρεσε παλαιότερα τις φανέλες της Α.Ε. Πασχαλίτσας, του Ηρακλή Σοφάδων και τη σεζόν 2015-16 αυτή του ΑΟ Κυψέλης, έχοντας ξεκινήσει από τη Μαυραϊκή.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά ο Χρήστος Μπατζιάς, ο οποίος για άλλη μία φορά επιδεικνύει τα αντανακλαστικά του, φέρνοντας παίχτες ουσίας σε μικρό χρονικό διάστημα, πάντα σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Ατρόμητου.