Κίνηση-ματ με Τάσο Δανιήλ ο Ηρακλής Σοφάδων!

Σε μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Ηρακλής Σοφάδων, ο οποίος κινήθηκε μεθοδικά και απέσπασε την υπογραφή του Τάσου Δανιήλ!

Ο έμπειρος μέσος με συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητισμού στην Α’ ΕΠΣΚ αλλά και εμπειρία από Γ’ και Δ’ Εθνική θα βρεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Λάμπρου Καλογεράκη, με τον οποίο συνεργάστηκε  επίσης σε Ταυρωπό, ΑΟ Σελλάνων και Ατρόμητο Παλαμά!

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής είναι από τις πλέον αξιόπιστες μονάδες σε αυτό το επίπεδο, διαθέτοντας ηρεμία και σιγουριά στο παιχνίδι του αλλά και τον τρόπο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις.

Πέρυσι μοίρασε τη σεζόν σε ΑΟ Σελλάνων και Ατρόμητο Παλαμά. Συνολικά στην ομάδα του Προαστίου αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2018 και σε αυτά τα 2,5 χρόνια αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο των Κυανόλευκων που κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΚ, δύο κύπελλα ΕΠΣΚ, δύο Σούπερ Καπ και φυσικά την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική, εκεί όπου ο Δανιήλ ήταν παρών για ένα εξάμηνο.

Στον Ατρόμητο είχε ξανά καθοριστική συμβολή στο να εισέλθει η ομάδα στα πλέι-οφ και τελικά να τερματίσει στην 3η θέση, προσθέτοντας ένα γκολ στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου.

Τη σεζόν 2016-17 σκόραρε 10 φορές στην Α’ ΕΠΣΚ με τον πρωταθλητή ΑΟ Σελλάνων, ενώ πιο πριν αγωνίστηκε στον ΑΟ Μυρίνης, με τον οποίο κατέκτησε επίσης τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΚ (σεζόν 2013-14) και συμμετείχε στα περιφερειακά μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Παλαιότερα φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Ταυρωπού, τόσο στη Δ’ Εθνική, όσο και στην Α’ ΕΠΣΚ, κατακτώντας τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή.