Κέρδισε το σεβασμό και βάζει πλώρη για ψηλότερα ο ΑΟ Μαγούλας!

Με κληρονομιά την 9η θέση και τη νίκη κόντρα στον διαφαινόμενο πρωταθλητή Ήφαιστο ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν ο ΑΟ Μαγούλας.

Οι «Πράσινοι» μπορούν να περηφανεύονται ότι ανήκουν σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων που κατάφεραν να  επικρατήσουν του πρωτοπόρου της Β2 ΕΠΣΚ και μάλιστα υποχρεώνοντάς τον σε παράταση στέψης αλλά και την πιο βαριά φετινή του ήττα.

Η ομάδα του Κώστα Γκουγκούλη κατάφερε να κερδίσει  το σεβασμό των αντιπάλων της και να είναι από τις υπολογίσιμες ομάδες της κατηγορίας, μολονότι δεν ανήκε στα υψηλότερα βαθμολογικά στρώματα, αλλά με την οργάνωσή της να δείξει ότι στο εγγύς μέλλον μπορεί να το καταφέρει.

Ο ΑΟΜ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στον 2ο Όμιλο χωρίς αρνητικό συντελεστή τερμάτων και με την αγωνιστικότητά του έχει υποχρεώσει αντιπάλους πρωταθλητισμού να τον αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη προσοχή.

Άλλωστε, η τοπική κοινότητα της Μαγούλας φημίζεται για την παράδοσή της στο ποδόσφαιρο, την αγάπη για τον ΑΟΜ και στη στήριξή της σε γηγενείς αθλητές, με φωτεινό παράδειγμα τη φετινή της παρουσία, η οποία οφείλει να είναι οδηγός για τη νέα χρονιά ώστε να γίνει το βήμα παραπάνω.

Αξίζει να σταθούμε και στην πληθωρικότητα στο σκοράρισμα,  αφού πέραν του Γιώργου Ομέρι (10 γκολ), υπάρχουν παίχτες που έχουν συνεισφέρει ανάλογα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, όπως οι Γιάννης Βρετός (6 γκολ), Βαγγέλης Μάγγος (5 γκολ), Αποστόλης Φιλίππου (4 γκολ), Παύλου, Αβραβίδης (3 γκολ).

Η σεζόν ολοκληρώνεται με τοπικό ντέρμπι στο Μαυρομμάτι, όπου ο ΑΟ Μαγούλας θα επιδιώξει να κλείσει νικηφόρα την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής.