Κάρτα μέλους με 15 ευρώ στον ΑΟ Τρίκαλα

Την καθιέρωση κάρτας μέλους ανακοίνωσε ο Α.Ο. Τρίκαλα με ανακοίνωσή του την Παρασκευή (20/7).

Όπως ενημέρωσαν οι Τρικαλινοί, με 15 ευρώ ο κάθε φίλαθλος της ομάδας θα μπορεί να την αποκτήσει, στηρίζοντάς την ηθικά και υλικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την πρώτη μέρα που ο ΑΟ Τρίκαλα πέρασε στα χέρια του μεγαλομετόχου Δημήτρη Μπαταγιάννη και του προέδρου Ανδρέα Μπέκιου ειπώθηκε ότι η ομάδα ανήκει στο λαό της!

Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αφού ό,τι μεγάλο πέτυχε ο ΑΟΤ στην ένδοξη ιστορία του το έκανε με την στήριξη των φίλων της ομάδας. Έτσι στην σύγχρονη εποχή που βιώνει όλο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήρθε η στιγμή και ο ΑΟΤ να μπει σε μια τέτοια λογική. Αυτή που έχει να κάνει με τον φίλαθλο-μέλος της ομάδας.

Μέσα στην δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε όλοι είναι λογικό τα εισιτήρια διαρκείας να αποτελούν ένα επιπλέον φορτίο για τον κάθε φίλαθλο. Έτσι η απόφαση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα είναι ότι η κάρτα μέλους αποτελεί μια –κυρίως – ηθική και δευτερευόντως υλική στήριξη για την ομάδα. Με το μικρό ποσό των 15 ευρώ ο κάθε φίλαθλος γίνεται αυτόματο μέλος στον ΑΟ Τρίκαλα και από εκεί και πέρα θα μπορεί να νιώθει και ο ίδιος πρωταγωνιστής μιας προσπάθειας που γίνεται για να φτάσει ο ΑΟ Τρίκαλα εκεί που πραγματικά αξίζει, στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο Χριστόφορος Παπαθανασίου στο γραφείου Τύπου

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι τη θέση του γραφείου Τύπου της ομάδας αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Χριστόφορος Παπαθανασίου, μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας αλλά και του ΠΣΑΤ».