Κάλεσμα στους Καρδιτσιώτες φιλάθλους της Αθήνας ενόψει Διαγόρα από τον ΑΣΚ!

Στο Αιγάλεω και το κλειστό «Σταύρος Βενέτης» φιλοξενείται το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

Αντίπαλος ο Διαγόρας Δρυποπιδέων Αιγάλεω για την 4η αγωνιστική της Α2, σε μία έξοδο που η ομάδα της Καρδίτσας θέλει να πετύχει το πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο, το οποίο είναι ικανό της προσφέρει τις βάσεις για να διαγράψει πιο υψηλή τροχιά!

Σε αυτή την προσπάθεια, ο ΑΣΚ απευθύνεται στους φιλάθλους του Λεκανοπεδίου, γνωρίζοντας ότι αρκετοί είναι οι απόδημοι Καρδιτσιώτες στην πρωτεύουσα που παρακολουθούν μαι στηρίζουν τους Κυανόλευκους.

Το σύνολο του Γιάννη Τζήμα θέλει τους φίλους του στο πλευρό τους σε ένα ματς κόντρα σε αντίπαλο με πολύ ποιοτικό ρόστερ και που δεν είναι κρυφό ότι στοχεύει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω έχει μέχρι στιγμής ίδιο ρεκόρ νικών-ηττών με τον ΑΣΚ (2-1) και τα τελευταία χρόνια έχει βαλθεί να ξεπεράσει το παραδοσιακό όνομα της συνοικίας Δυτικής Αττικής, ΑΟ Αιγάλεω στην καλαθοσφαίριση, φτάνοντας έως την Α2.

Το κάλεσμα του ΑΣΚ για το Σαββατιάτικο ματς:

«Αυτό το Σάββατο στις 5 μμ στο κλειστό του Αιγάλεω, ο Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αντιμετωπίζει μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, τον Διαγόρα Δρυποπιδέων. Καλούμε όλους τους Καρδιτσιώτες-φίλους των Αθηνών να δώσουν το παρών και να στηρίξουν την ομάδα της πόλης μας».