Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με την Τσαριτσάνη από την Αναγέννηση!

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να παραστεί στο γήπεδο των Καμινάδων την Κυριακή (7/10, 16:00) για το πρώτο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης, τονίζοντας ότι το μόνο εφόδιο που μπορεί να φέρει ο κάθε φίλαθλος μαζί του, είναι η αγάπη του προς την ομάδα!

Παράλληλα, η κιτρινόμαυρη διοίκηση ενημερώνει και για τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 07/10/2018 το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΣΑ 1904 θα παραταχθεί για πρώτη φορά με την νέα του σύνθεση μπροστά στα μάτια των φιλάθλων του συλλόγου μας .

Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι η ομάδα να καταφέρει να ανάδειξη εντός του αγωνιστικού χώρου το ταλέντο και τις ικανότητες που διαθέτει προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα .

Σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει δίπλα της να σταθεί ο φίλαθλος κόσμος ο οποίος θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην εξέλιξη της επίτευξης των στόχων, τόσο για τον Κυριακάτικο αγώνα όσο και γενικά για την προσπάθεια Αναγέννησης και δημιουργίας ξανά ενός ανταγωνιστικού, αξιόμαχου και ελπιδοφόρου συνόλου .

Ας αφήσουμε στην άκρη γκρίνιες κριτικές και διαπιστώσεις, ας μείνουν μακριά από το νεανικό σχήμα απαξιωτικές φωνές και εύκολες κρίσεις. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους και από όλους επιμονή υπομονή και στήριξη. Το νέο ξεκίνημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας που θα κριθεί σε λίγες ημέρες …

Στο γήπεδο της συνοικίας των Καμινάδων και ώρα 16.00 μμ όπου είμαστε σε θέση να παίξουμε λόγω των εργασιών στο ΔΑΚ θα πρέπει να προσέλθουμε για να δείξουμε την αγάπη μας προς το Σύλλογο .

Ενημερώνουμε ότι στα εκδοτήρια θα υπάρχουν και εισιτήρια διαρκείας για όποιον θέλει να προμηθευτεί .

Εισιτήρια για όλους άνω των 18 ετών 10 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά από 12 εως 18 ετών καθώς και για ανέργους και φοιτητές (με επίδειξη ταυτότητας , δελτίου ανεργίας και φοιτητικού πάσου)

Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Με εκτίμηση

Eκ μέρους του Δ.Σ