Κάλεσμα για το ματς με το Μακρυχώρι και αιχμηρή ανακοίνωση για το ρόστερ από τον ΑΟ Σελλάνων

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του να παραστεί στο ματς με τοπικό ενδιαφέρον για την 5η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου εξέδωσε ο ΑΟ Σελλάνων.

Η ομάδα του Προαστίου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στο ανακαινισμένο γήπεδο Προαστίου, ενώ στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αιχμηρή αναφορά σχετικά με «αθέμιτες ή και εκβιαστικές πρακτικές».

Αναλυτικά:

«H Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνουν πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας ενόψει της συνέχειας του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλούμε τον κόσμο, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου να δώσει βροντερό παρών στον αγώνα με τον Απόλλων Μακρυχωρίου, στο γήπεδο του Προαστίου και να συσπειρωθεί ακόμα μια φορά στο πλάι των ποδοσφαιριστών, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για να εκπληρώσει η ομάδα το στόχο της που είναι η νίκη και μόνο αυτή.

Επίσης σε ότι αφορά θέματα προγραμματισμού ο Σύλλογος από την πρώτη στιγμή φρόντιζε –και συνεχίζει να το πράττει- να ενημερώνει τους φιλάθλους με ανακοινώσεις μέσω των επίσημων διαύλων επικοινωνίας της ομάδας. Ως εκ τούτου, για ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό να μην εκλαμβάνονται ως δεδομένα, όσα εκφράζονται από τρίτους.

Θα πρέπει όμως να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη πως διάφοροι τρίτοι, ίσως επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το όνομα του ΑΟ Σελλάνων, για να προωθήσουν συμφέροντά τους που δεν συμβαδίζουν με αυτά της ομάδας, χρησιμοποιώντας αθέμιτες ή και εκβιαστικές πρακτικές. Απλά ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ.

Ο ΑΟ Σελλάνων απέδειξε πολλάκις στο παρελθόν ότι συνδράμει στην προσπάθεια ανέλιξης ποδοσφαιριστών που σέβονται το Σύλλογο, όταν οι κινήσεις είναι εντός των ορίων προγραμματισμού της ομάδας.

Το ρόστερ την ομάδας έχει κλείσει και οι όποιες κινήσεις για την ενίσχυση του δυναμικού θα γίνουν, αν κριθεί απαραίτητο, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρξει ούτε πρόσθεση και πολύ περισσότερο ΟΥΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ποδοσφαιριστών που λογίζονται στο βασικό κορμό.

Όλες οι κινήσεις μας άλλωστε έγιναν κατόπιν ώριμης σκέψης, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή μας Αλέξανδρο Κούρτογλου.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο σύνολο των ποδοσφαιριστών μας και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται φαίνεται από τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου».